سوهان گردویی | طرز تهیه سوهان گردویی
طرز تهیه این شیرینی ساده است و مدت زیادی وقت شما را نخواهد گرفت. با دلگرم همراه شوید.
آموزش پخت شیرینی سوهان گردویی
1 – طرز تهیه سوهان گردویی با کنجد
مواد لازم :
-
شکر یک پیمانه -
آب 1/8 پیمانه -
کنجد تفت داده شده یک پیمانه -
گردوی تفتداده شده یک پیمانه -
کره 50 گرم -
زعفران نصف قاشق چایخوری -
خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه :
-
شکر را روی اجاق گذاشته آب را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا شکر ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند. -
سپس کره، کنجد، گردو و زعفران حل شده را اضافه می کنیم. مواد را مخلوط کرده و از روی اجاق بر می داریم و داخل یک سینی که از قبل با روغن مایع چرب شده می ریزیم. -
با یک وردنه مرطوب ، مواد را درون سینی صاف کرده با خلال پسته و تا داغ است به دلخواه برش می زنیم و تزئین می کنیم . -
بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر می چینیم.
2 – طرز تهیه سوهان گردویی با بادام
مواد لازم :
-
عسل 150 گرم -
پودر شکر 325 گرم -
خامه 250 گرم -
مخلوط گردو و بادام خردکرده 300 گرم -
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه :
-
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. -
آنگاه مایه را در کیسه شیرینی پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه یک دوم قاشق چایخوری از آن را با فاصله، روی سینی چربک رده، بگذارید. -
سپس سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10دقیقه، سوهان را بپزید. -
بعد سینی را از فر درآورید و قبل از اینکه سوهان خنک شود، آن را از سینی جدا کنید. -
یادآوری: چنانچه مایه سوهان سفت بود میتوانید قدری سفیده تخم مرغ به آن بیفزائید.
3 – طرز تهیه سوهان گردویی با آرد سفید
مواد لازم:
-
گردو ریز خردشده :70گرم -
شکر : یک دوم پیمانه -
کره :یک سوم پیمانه -
خامه :2 قاشق سوپ خوری -
آرد سفید :یک سوم پیمانه -
وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
-
گردوی نیمکوب شده و یا ریز خرد شده را با آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه نمایید سپس با همزن خوب مخلوط نمایید. -
کمی زعفران آب کرده اضافه کنید. (حدود 2 قاشق سوپ خوری ) -
سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و مایه را به وسیله قاشق چایخوری روی سینی بریزید. -
فاصله ها زیاد باشد . حال سینی را در فراز پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد برای مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینیها خشک و طلایی شود.
4 – طرز تهیه سوهان گردویی به همراه خلال پسته
مواد لازم :
-
شکر یک پیمانه -
آب 1/8 پیمانه -
کنجد تف داده شده یک پیمانه -
گردویی تفت داده شده یک پیمانه -
کره 50 گرم -
زعفران نصف قاشق چایخوری -
خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه :
-
شکر را روی اجاق گذاشته آب را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا شکر ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند. -
سپس کره، کنجد، گردو و زعفران حل شده را اضافه می کنیم. -
مواد را مخلوط کرده و از روی اجاق بر می داریم و داخل یک سینی که از قبل با روغن مایع چرب شده می ریزیم و با یک وردنه مرطوب، مواد را درون سینی صاف کرده با خلال پسته و تا داغ است به دلخواه برش می زنیم و تزئین می کنیم و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر می چینیم.
5 – طرز تهیه سوهان گردویی عسلی
مواد لازم :
-
شکر: صد گرم -
کره: صد گرم -
شیر عسلی: ۲۵۰ گرم -
گردوی ریز خرد شده: صد گرم
طرز تهیه :
-
شکر را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید تا شکر کارامل شود، آنگاه کره را اضافه کنید و هم بزنید. -
حالا شیر عسلی را بیفزایید و مخلوط کنید. مایهی سوهان عسلی را قدری بجوشانید تا کاراملی رنگ شود. -
سپس گردو را به این مایه اضافه و مخلوط کنید. اکنون مایهی سوهان عسلی را درون سینی چرب شده شیرینی پزی بریزید و پس از خنک شدن برش بزنید.
بیشتر بخوانید :
دسر خامه قهوه : دستور تهیه دسر خامه ای با قهوه
آموزش دسر ماست و نارنگی خوشمزه و دوست داشتنی برای کودکان
آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله