۴ راه برای تشخیص قارچ سالم و ممتاز



اگر قارچ مصرف می کنید ، بخوانید


هرچند که قارچ ها جزو سبزیجات هستند ولی خواص تغذیه ای آنها مثل خاصیت گوشت و حبوبات است . برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید .


۴ راه برای تشخیص قارچ سالم و ممتاز


تشخیص قارچ ناسالم و سالم


1 – رنگ قارچ معیار کیفیت نیست


برخلاف تصور عامه که قارچ باید حتما سفید‌ رنگ باشد قارچ کرم نیز دارای مرغوبیت است به همین دلیل نمی‌توان رنگ قارچ را دلیلی برای سالم‌ بودن یا ناسالمی آن دانست.


2 – سنگینی قارچ معیار سلامت آن


یکی دیگر از راه‌ های تشخیص قارچ سالم را سنگین‌ بودن آن است و قارچ باید دارای وزن مشخصی باشد و قارچ سبک کیفیت لازم را ندارد.


3 – قارچ‌های لکه‌دار باید پخته شوند


وجود برخی از لکه‌های قهوه‌ای رنگ (لکه باکتریایی) که روی کلاهک قارچ به وجود می‌آید عاملی برای کاهش کیفیت قارچ است اما اگر قارچ به صورت پخته مصرف شود این لکه‌ها آسیبی را به انسان وارد نمی‌کنند.


4 – کلاهک قارچ نباید شکاف داشته باشد


کلاهک قارچ باید بسته باشد چراکه تمام ارزش غذایی قارچ در پرده‌های قهوه‌ای مایل به سیاه زیر قارچ نهفته است که اگر روی کلاهک شکافی ایجاد شود موجب کاهش ارزش غذایی قارچ می‌شود.


قارچ های سمی و غیر سمی


طریقه شناسایی قارچ سمی از غیرسمی سبک‌ بودن است. قارچ سمی معمولا خیلی زود شکسته می‌شود اما به‌طور کلی راه تشخیص قارچ سمی ممکن نیست به همین دلیل توصیه می‌شود از قارچ‌های خودرو استفاده نشود.


بیشتر بخوانید :


چگونه سیب زمینی را نگهداری کنیم تا خراب نشود؟

بیشتر بخوانید  مدلهای جدید از مدل پاپوش زنانه شیک و جذاب 2018 به همراه آموزش


بهترین شیوه برای نگهداری تخم مرغ تازه در یخچال


از کجا متوجه شویم که تخم مرغ خراب است؟


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


دیدگاهتان را بنویسید