مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

۳ روش متفاوت جهت تهیه سالاد چغندر (لبو)

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آموزش کامل طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه با 3 روش


دلگرم : لبو دارای ارزش تغذیه‌ای بالایی است و در عین حال که کالری خیلی کمی دارد، به شدت انرژی زاست؛ لذا تهیه سالاد لبو (چغندر) برای شب یلدا در زمستان توصیه می‌شود.


بعضی وقت‌ ها با مواد لازم یک غذای معروف یک غذای جالب و جدید درست کرد. گاهی می‌ توان از اصل و اساس ، ساختمان یک غذا را به هم ریخت و یک غذای دیگر با همان مواد غذایی اما با شیوه ای نوین پدید آورد. سالاد چغندر نیز جزو همین دسته است.


طرز تهیه سالاد لبو (چغندر) مجلسی و مخصوص شب یلدا


1. دستور تهیه سالاد چغندر کبابی


همان طور که مشخص است، اصلی ترین ماده ای که در تهیه این سالاد به کار گرفته می شود، چغندر است. دانشمندان باور دارند که چغندر ارزش غذایی بالایی دارد که از همین رو توصیه می شود که مصرف آن را در دستور کار خود قرار دهید.


از جمله برخی از مهم ترین خواص چغندر می توان به مواردی مانند بهبود سلامت پوست، تقویت دستگاه ایمنی بدن ، جلوگیری از بیماری های مزمن اشاره کرد. همچنین جالب است بدانید که طرز تهیه سالاد چغندر کبابی بسیار ساده است و هر کسی می تواند آن را به راحتی آماده کند.


یک پیش غذای سبک است که به همین دلیل توصیه می شود که آن را همراه با انواع غذاهای دریایی مانند میگو و یا ماهی شکم پر میل کنید. همچنین شما می توانید از آن به عنوان یک وعده گیاهی نیز استفاده کنید.


مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد چغندر کبابی


  1. ۶ چغندر متوسط ، صاف و خرد شده

  2. ۲ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک

  3. ۲ قاشق چای خوری شربت افرا واقعی

  4. نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم


طرز تهیه سالاد چغندر کبابی


گام اول: ابتدا فر را روشن می کنیم و روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.


گام دوم: سپس چغندر ها را درون یک فویل آلومینیومی می پیچیم و رون فر پیش گرم شده قرار می دهیم و اجازه می دهیم حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در همان دما پخته شوند.


گام سوم: سپس از فر خارج کرده و می شوییم و پوستش را می کنیم. و حدود ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا کمی خنک شود.


گام چهارم: سپس یک کاسه کوچک فراهم کرده و شربت سرکه و افرا را درونش مخلوط می کنیم. و سس را آماده می کنیم.


گام پنجم: سپس ادویه ها را به چغندر ها اضافه کرده و شربط را رویش می ریزیم و حدود یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم و سپس سرو می نماییم.


سالاد چغندر : ۳ روش متفاوت جهت تهیه سالاد چغندر (لبو)


بیشتر بخوانید : طرز تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده



2. سالاد لبو (چغندر) مجلسی


مواد لازم جهت تهیه سالاد لبو برای شب یلدا:


  1. لبو: 6 عدد

  2. تخم مرغ: 3 عدد

  3. پیازچه: 50 گرم

  4. خیار شور: 3 عدد

  5. مایونز: 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه سالاد لبو برای شب یلدا:


لبو‌ها را با یک و نیم پیمانه آب بپزید.

تخم مرغ‌ها را آب‌پز کنید.

لبو، خیار شور و تخم مرغ‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

پیازچه‌ها را ساطوری کنید.

در یک کاسه کلیه مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید و سس مایونز را به آن بیفزایید. در صورت تمایل می‌توانید میزان مایونز را نصف کرده و به همان میزان از ماست شیرین پر‌چرب استفاده نمایید.

سالاد را به وسیله پیازچه ساطوری شده و یا چند برگ جعفری تزیین و سرو نمایید.


سالاد چغندر : ۳ روش متفاوت جهت تهیه سالاد چغندر (لبو)


بیشتر بخوانید : طرز تهیه سالاد لبو و سیب مناسب افراد رژیمی



3. طرز تهیه سالاد چغندر پنیری


سالاد چغندر پنیری سالادی بسیار مجلسی و شیک هست . این سالاد بسیار خوشمزه هست و علاوه بر خوشمزه بودن براحتی نیز آماده می شود.


مواد لازم برای سالاد چغندر پنیری:


  1. 3 عدد چغندر متوسط

  2. 3 عدد سیب زمینی متوسط

  3. 2 حبه سیر رنده شده

  4. 2 قاشق غذاخوری پنیر لبنه

  5. 2 قاشق غذاخوری سس مایونز

  6. 1 کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده)

  7. نمک

  8. مقداری شوید


طرز تهیه سالاد چغندر پنیری :


برای درست کردن این سالاد ابتدا سیب زمینی ها را به شکل مکعبی کوچک خرد نمایید و سرخ کنید.


چغندر ها را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تفت بدهید. وقتی آب چغندر کشیده شد و نرم شد اجاق را خاموش نمایید.


وقتی هر دو سرد شد داخل ظرفی بریزید. بعد پنیر لبنه خرد شده ، مایونز ، سیر رنده شده ، نمک و ماست را داخل ظرف دیگری بریزید و خوب هم بزنید و به مخلوط سیب زمینی و چغندر اضافه کرده و هم بزنید.


سپس روی سالاد را با شوید تزیین و سرو کنید.


سالاد چغندر : ۳ روش متفاوت جهت تهیه سالاد چغندر (لبو)


بیشتر بخوانید : مربای لبو : دستور تهیه مربای لبو با طعم بی نظیر



خواص بی نظیر لبو


مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.

لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.

خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند.

برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند.

برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است.


آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌ درد مفید است. ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می‌توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است. گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.



بیشتر بخوانید :


کالری لبو : 100 گرم لبو پخته و خام چقدر کالری دارد ؟


۲۰ خاصیت معجزه آسای آب چغندر (لبو) برای سلامتی بدن


طرز تهیه کیک لبو ویژه با دستور خاص و متفاوت


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی شام سبک و راحت با 1 لیوان سویا
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *