۲ روش ساده جهت تهیه کوکوی جوانه ماش



کوکوی جوانه | طرز تهیه کوکوی جوانه ماش


سایت دلگرم برای این پست آموزش طرز تهیه کوکوی جوانه ماش را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.


روش اول برای تهیه کوکوی جوانه ماش


مواد لازم :


  • تخم مرغ :4 عدد

  • قارچ :200 گرم

  • هویج :2 عدد

  • پیاز :2 عدد

  • بادمجان :2 عدد

  • فلفل دلمه ای نگینی خرد شده :1 عدد

  • جوانه ماش :1 پیمانه

  • روغن مایع :نصف پیمانه

  • ادویه مخصوص :1 قاشق چایخوری

  • نمک :به مقداری کافی


طرز تهیه کوکوی جوانه در منزل


برای درست کردن این کوکو ابتدا مواد را حاضر کنید .


بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای کنید ، پیاز را هم نگینی خرد کنید.


هویج را با مقداری آب ، نیم پز کنید و قارچ ها را پس از ورقه ای کردن در مقداری روغن تفت دهید.


بعد بادمجان های حلقه ای شده را با هویج نیم پز شده و خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. پیاز ها را هم سرخ کنید.


تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با کمی نمک و ادویه خوب هم بزنید تا سفیده و زرده با هم یکدست شوند.


بعد به آن قارچ ، پیاز ، هویج ، جوانه ماش ، بادمجان ها و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و مایه را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.


تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود و بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید و تمام سطح آن را یکدست کنید.


وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.


کوکوی جوانه آماده شده را با انواع سبزیجات سرو کنید.


۲ روش ساده جهت تهیه کوکوی جوانه ماش


روش دوم جهت تهیه کوکوی جوانه ماش


مواد لازم :


  • جوانه ماش : 250 گرم

  • هویج رنده شده : 400 گرم

  • ماست چکیده پاستوریزه : 120 گرم

  • جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

  • بلغور گندم : 5 قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ : 3 عدد

  • روغن مایع سرخ کردنی : 6 تا 5قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل : به مقدار کاف


روش تهیه:


بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.


در یک ظرف هویج، جوانه ماش ( در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.


در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه گرم کنید.


مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.


کوکو را می توانید با سس مایونز سرو کنید.


بیشتر بخوانید :


خواص بی نظیر جوانه ماش


خاصیت جوانه ماش و خواص بینظیر جوانه ماش


۳ روش جدید جهت تهیه سالاد کلم آسیایی + سس مخصوص


خواص بی نظیر ماش که از آن غافلید!


ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.


ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش ماش است . این دانه خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.


این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است.


از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.


خواص درمانی ماش


اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است ، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده ی آن را مصرف کنید.


مصرف آش ماش سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی را درمان می کند و سرفه و تب را تسکین می بخشد.


ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.


ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.


بیشتر بخوانید  در منزل حلوا ارده درست کنید !

دیدگاهتان را بنویسید