۲ روش ساده جهت تهیه رانی هلو



دستور تهیه رانی هلو خانگی مخصوص و خوشمزه


چرا باید رانی خانگی درست کنیم؟ اول اینکه خیالمان راحت است که از مواد نگه دارنده استفاده نشده است .


دوم اینکه کم هزینه است و از نظر اقتصادی هم به سود ما می باشد. و اما مهمترین نکته: شاید مهمان سرزده به خانه شما بیاید و شما امکان اینکه بخواهید نوشیدنی بخرید و از مهمانانتان پذیرایی کنید را نداشته باشید ولی میتوانید با این دستور تهیه به راحتی از مهمانانتان پذیرایی بفرماید.


در ادامه دستور تهیه رانی هلو و نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو را در مجله دلگرم به شما می آموزیم.


طرز تهیه رانی هلو خانگی نوشیدنی تابستانی خوشمزه و مجلسی


روش اول : مواد لازم برای تهیه رانی هلو با طعم لیمو


  • ‏‎هلو ١ کیلو

  • ‏‎آب ۴ لیوان (یک لیتر)

  • ‏‎شکر به مقداری که شیرینی اونو دوست داشته باشید (حدودا یک پیمانه)

  • ‏‎نصف یک عدد لیمو ترش


طرز تهیه رانی هلو با طعم لیمو مرحله به مرحله


  1. برای تهیه رانی هلو ابتدا ‏‎پوست هلو‌ها را بکنید. هسته آن‌ها را هم جدا کنید سپس هر هلو را به چند قسمت تقسیم نمایید.

  2. ‏‎آب را روی حرارت بجوش آورده و هلو‌ها را در آن بیندازید و بگذارید نرم شوند. حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.

  3. حرارت را خاموش کرده شکر و آب نصف لیمو ترش تازه را اضافه کنین و هم بزنید تا شکر خوب حل شود.

  4. ‏‎بگذارید تا مخلوط کمی خنک شود.

  5. ‏‎حالا مواد را بوسیله مخلوط کن یا غذاساز خوب میکس کنید. نوشیدنی را توی فریزر بگذارید تا خوب تگری شود.

  6. توی هر لیوان یک تکه یخ انداخته و نوشیدنی را اضافه کنید. از طعم اون لذت ببرید. نوش جان

  7. ‏‎این نوشیدنی واقعا باید تگرگی خورده بشه که خیلی خوشمزست و مزه واقعی رانی هلو را میده.


رانی هلو : ۲ روش ساده جهت تهیه رانی هلو



روش دوم : مواد مورد نیاز جهت درست کردن رانی هلو تگری


  • هلو: به میزان دلخواه ( این میزان بستگی به تعداد رانی که میخواهید درست کنید دارد)

  • شکر: به میزان دلخواه (بهتر است کم باشد)

  • آب: به اندازه مورد نیاز

  • یخ تگری: به اندازه ای که نیاز دارید


دستور تهیه رانی هلو تگری


  1. در مرحله اول میبایست هلو ها را شسته و پس از شستن آنها, پوست آن ها را جدا کرده و چهار الی هشت قاچ میبریم.

  2. هسته هلو ها را درآورده و سپس شکر و آب را روی گاز میگذاریم ( بهتر است شعله گاز بالا باشد ) تا بجوشد.

  3. در همین حین هلو هایی که از قبل قاچ کردیم را داخل ظرف محتوای آب و شکر می ریزیم.

  4. پس از چند جوش که هلو ها پخته شد از روی گاز برداشته و در یخچال میگذاریم.

  5. سی الی یک ساعت برای خنک شدن رانی ها وقت نیاز است, پس از آن میتوانید آن را میل کنید


رانی هلو : ۲ روش ساده جهت تهیه رانی هلو



نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو


  • اگر میتوانید تا حد امکان از میوه تر و تازه استفاده کنید

  • ظرف تهیه رانی باید لعابی باشد

  • تا حدی که امکان دارد از شکر کم استفاده کنید و یا اصلا از شکر استفاده نکنید

  • برای خوشمزه تر شدن رانی میتوانید به آن لیمو ترش هم اضافه نمایید

  • این دستور تهیه رانی هلو یکی از ساده ترین روش ها بود

  • دستور تهیه همگی رانی های خانگی به همین شکلی است و هیچ فرقی ندارد و تنها فرقشان بین میوه ها می باشد

  • شما میتوانید از مخلوط کن هم برای درست کردن رانی خود استفاده نمایید

  • برای خوشمزه تر شدن این رانی بهتر است از تگرگ های یخ استفاده کنید


چرا رانی های خانگی درست کنیم؟


  1. دلیل اول این است که: در این آب میوه از مواد غیر مجازی مانند: بنزوات سدیم استفاده می شود.

  2. دلیل دوم این است که: اصلا معلوم نیست این رانی هایی که در مغازه ها وجود دارند چگونه درست شده اند.

  3. دلیل سوم این است که: در رانی ها از مواد بسیار زیاد نگه دارنده استفاده میشود که بسیار مضر هستند.

  4. دلیل چهارم این است که: اخیرا اعلام شده است که رانی هایی که وارد کشور میشوند بسیار خطرناک و سرطان زا هستند.


بیشتر بخوانید :


۲ روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم


۴ روش جهت تهیه شربت بیدمشک در منزل و خواص بی نظیر آن + عکس


طرز تهیه شربت خاکشیر + خواص و موارد استفاده خاکشیر


شربت خیار : روش تهیه شربت نعنا با خیار


خواص دارویی و فواید هلو


  1. ویتامین C، کاروتنوئیدها، ترکیبات فنلی و اسید کلرژونیک از جمله آنتی اکسیدان های موجود در هلو است که فواید بی شماری برای سلامتی بدن دارند.

  2. هلو کالری ناچیزی دارد و مصرف آن باعث افزایش مدت زمان سیری شده و به کاهش وزن و لاغری کمک می کند.

  3. فیبر هلو باعث کاهش کلسترول بد خون، فشار خون بالا و قند خون شده و از بروز چاقی پیشگیری می کند. مصرف روزانه 30 گرم فیبر در کاهش وزن موثر است.

  4. پلی فنل ها، اسید کلرژونیک و نوکلئیک و اسید کافئیک موجود در هلو دارای خواص ضدسرطانی می باشد.

  5. پلی فنل موجود در هلو باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شده و فیبر، ویتامین C و پتاسیم نیز با کاهش فشار خون و کلسترول بد از سلامت قلب محافظت می کنند.

  6. هلو منبع عالی فیبر است و به بهبود هضم و دستگاه گوارش کمک می کند. هلو از میوه های ادرار آور است که باعث پاکسازی کلیه ها و مثانه می شود.

  7. هلو سرشار از آنزیم های لوتیئن و زاکسنتین می باشد که از آسیب های احتمالی ناشی از نور روی شبکیه محافظت کرده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی مرتبط با سن از جمله دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد.

  8. طبق گزارشات منتشر شده هلو حاوی ویتامین A، C، E و سلنیوم می باشد که همگی از آنتی اکسیدان های قوی برای سم زدایی بدن به شمار می روند.

  9. ابتلا به دیابت هرگز به معنای مصرف نکردن کربوهیدرات نمی باشد. کربوهیدرات ها برای بدن انسان ضروری هستند. هلو حاوی حدود 15 گرم کربوهیدرات است و می تواند به عنوان بخشی از وعده غذایی یا میان وعده استفاده شود.

  10. از آن جا که هلو حاوی مواد مغذی مفید برای دیابتی ها می باشد، بنابراین مصرف روزانه آن برای این افراد توصیه می شود.

  11. مقادیر فراوان ویتامین C موجود در هلو برای کاهش التهاب به ویژه در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چاقی یا دیابت مفید است و به درمان التهاب مزمن، التهاب ناشی از رماتیسم، نقرس، آسم و زخم ها کمک می کند و عروق خونی که در اثر التهاب ضعیف می شوند را تقویت می کند.


بیشتر بخوانید  نگذارید رب توی قوطی بماند!

دیدگاهتان را بنویسید