۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته



آموزش درست کردن مربای پوست پسته در منزل


طرز تهیه مربای پوست پسته به 2 روش (با پوست پسته تازه و پوست پسته خشک) ارائه شده است. پوست پسته خاصیت آرام‌ بخش دارد و تسکین دهنده معده است. پوست پسته تازه، برای درمان بواسیر مفید است و باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می‌‌شود. با دلگرم همراه شوید.


آموزش درست کردن مربای پوست پسته تازه


مواد لازم برای تهیه مربا


  • – پوست نرم پسته تازه، یک کیلوگرم

  • – شکر یک کیلوگرم

  • – آب 4 پیمانه

  • – جوهر لیمو، نصف قاشق چای‌خوری


طرز تهیه مربا پوست پسته


1– ابتدا پسته‌ها را از پوست جدا کنید، سپس پوسته پسته‌ها را در سبدی ریخته و بشویید تا گرد و خاک آن از بین برود.

2 – پوست پسته را داخل آب، به مدت 8 الی 10ساعت یا فاصله بین شب تا صبح خیس کرده و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی‌ اش گرفته شود.

3 – در قابلمه‌ای مقدار 4 پیمانه آب ریخته و پوست پسته‌ها را داخل آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب داخل آن جوش آمده و پوست پسته‌ ها بپزد. برای این منظور، مدت 15 تا 20 دقیقه زمان لازم است.

4 – بعد از پختن پوست پسته‌ ها، جوهر لیمو را همراه شکر به مخلوط آب و پوست پسته اضافه کنید و بگذارید به جوش زدن ادامه دهد تا شکر در آب حل شده و شربت آن قوام آید. در طول این مدت، مرتب کف مربا را بردارید. پس از قوام آمدن شربت، مربا هم آماده خواهد شد.


دو نکته برای تهیه این مربا


  • به جای جوهر لیمو می‌توانید از 2 تا 3 قاشق سوپ‌ خوری آبلیمو استفاده کنید؛ جوهر لیمو و آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن به مربا اضافه می‌شود.

  • پوست پسته باید تازه، سالم و بدون لک باشد در ضمن خوشرنگ بودن پوست پسته، مربا را نیز خوشرنگ می‌کند.


مربای پوست پسته با پسته خشک


۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته


مواد لازم برای تهیه مربا پوست پسته


  • پوست خشک پسته نیم کیلو

  • شکر 1 کیلو

  • هل یا وانیل یک قاشق چایخوری سر صاف

  • آبلیمو نصف استکان

  • آب 3 تا 4 لیوان

  • خلال پسته 150 گرم


طرز تهیه مربای پوست پسته


  1. برای تهیه مربای پوست پسته با پوست خشک این میوه، ابتدا پوست پسته خام را جدا کرده و بشویید.

  2. سپس آن را ۲ تا ۳ بار بجوشانید، تا کاملا پخته شده و تلخی آن گرفته شود.

  3. سپس در آب سرد به مدت ۵ ساعت قرار دهید و طی این مدت چند مرتبه آب آن را تعویض کنید.

  4. همانند روش اول، شکر و آب را در قابلمه می‌ریزیم.

  5. وقتی به جوش آمد در حین جوشیدن پوست پسته را می‌ ریزیم تا چند جوش بخورد و شکر کاملا قوام بیاید.

  6. در مرحله آخر آبلیمو، گلاب، خلال پسته و وانیل را اضافه نموده و با قاشق چوبی یکی دوبار به هم می‌ زنیم و زیر آن را خاموش می‌کنیم، تا خنک شود.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس


طرز تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفت انگیز


طرز تهیه مربا و مارمالاد پرتقال + نکات مهم


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  دستور تهیه ی سالاد توپی مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید