۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله



آموزش طرز تهیه ترشی هویج و اصول تهیه ترشی هویج مجلسی


از هویج در غذاهای مختلف و سوپ ها و سالاد ها استفاده میشود هم چنین میتوانید از آن ترشی تهیه کرده و نوش جان کنید . با دلگرم همراه شوید .


۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله


طرز تهیه ترشی پیاز و هویج


روش اول : مواد لازم برای ترشی هویج


  • هویج : ۱ کیلو

  • پیاز سفید بزرگ : ۱/۲

  • آب : ۲ فنجان

  • سرکه سیب : ۲ فنجان

  • شکر : ۲ فنجان

  • دانه خردل : ۱ قاشق چایخوری

  • تخم کرفس : ۱ قاشق چایخوری

  • تخم گشنیز : ۱ قاشق چایخوری

  • زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

  • زنجبیل تازه : ریزخردشده ۱/۲ قاشق چایخوری

  • نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه ترشی هویج


  1. هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید.

  2. یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس هویج های خرد شده را داخل آن بریزید و حدود ۵ دقیقه هویج را بپزید تا کمی نرم شوند. دقت داشته باشید که قرار نیست هویج ها کاملا پخته و نرم شوند، همینکه کمی نرم شوند کافیست. بهتر است حالت تردی هویج حفظ شود. هویج ها را آبکشی کنید و در یک کاسه یا قابلمه بزرگ بریزید. پیاز های خردشده را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید.

  3. باقیمانده مواد، یعنی سرکه سیب، دو فنجان آب، شکر، دانه خردل، تخم کرفس، تخم گشنیز، زردچوبه، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم …


۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله


روش دوم : ترشی هویج و نعنا


مواد اولیه برای تهیه ترشی هویج و نعنا


  • هویج : ۲۰۰۰ گرم

  • نعناع : ۱۰۰۰ گرم

  • سیر : ۵۰۰ گرم

  • سرکه : ۱ لیتر

  • نمک : قدری


طرز تهیه ترشی نعنا و هویج


  1. نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم‌.

  2. بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم.

  3. بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ ریزیم به‌طوری که روی هویج‌ها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.

  4. ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت.


بیشتر بخوانید :


دستور تهیه ترشی برگ مو


ترشی لوبیا سبز | آموزشی متفاوت برای تهیه یک ترشی متفاوت


روش تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله


بیشتر بخوانید  کیک خرما | طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان + خواص خرما

دیدگاهتان را بنویسید