روشی جدید برای درست کردن ترشی موسیر
برای آماده کردن ترشی موسیر، میتوان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده کرد. با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه ترشی موسیر خشک و تازه
مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر
-
موسیر تازه 250 گرم -
سرکه 1 لیتر -
نمک به میزان لازم
نکات مهم درباره طرز تهیه ترشی موسیر خشک
برای تهیه ترشی موسیر شما میتوانید از موسیر تازه یا موسیر خشک استفاده کنید. در صورتی که بخواهید از موسیر خشک استفاده کنید باید ورقههای موسیر خشک را داخل ظرفی ریخته و روی آنها آب جوش بریزید تا حدی که آب روی موسیرها را بگیرد.
وقتی آب سرد شد، آن را خالی کرده و دوباره روی آنها آب جوش بریزید و بعد این آب را عوض کنید. باید این کار را تا 3 مرتبه تکرار کنید و هر بار باید کاملا صبر کنید تا آب جوش حسابی خنک شود.
با این کار هم طعم تند و تیز موسیر تا حد زیادی تعدیل میشود و هم ورقههای موسیر خشک، نرم میشوند و برای استفاده در ترشی آماده میشوند.
سپس باید موسیرها را با آب سرد آبکشی کنید و آنها را روی یک تکه پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند.
برای تهیه ترشی موسیر میتوانید از سرکه سفید یا قرمز استفاده کنید و انتخاب نوع آن به سلیقه شما بستگی دارد.
همچنین باید حتما جوانههای موسیر را جدا کنید زیرا در غیر این صورت، ترشی شما طعم نامطبوعی خواهد داشت.
نکات مهم برای تهیه ترشی با موسیر تازه
اما اگر بخواهید از موسیر تازه استفاده کنید باید موسیرهای تازه را ورقه ورقه کرده و سپس داخل آب سرد بریزید و چندین مرتبه در طی دو تا سه روز آب آن را عوض کنید تا تندی آن کم شود.
وقتی همه چیز آماده شد، یک ظرف شیشهای تمیز و خشک را برداشته و موسیرهایی که نم آن ها گرفته شده را داخل شیشه بریزید. مقداری نمک روی موسیرها بریزید.
وقتی روی موسیرها نمک میریزید ابتدا کمی تغییر رنگ میدهند اما دوباره به رنگ اصلی برمیگردند پس نگران نباشید.
در نهایت شیشه را با سرکه پر کنید، به طوری که تمام موسیر ها زیر سرکه قرار بگیرند و تمام.
به همین راحتی شما یک ترشی موسیر خوشمزه خواهید داشت که طی حدود 2 هفته حسابی جا افتاده و آماده خوردن خواهد شد.
مهم ترین خواص موسیر
-
طبع موسیر گرم و خشک می باشد. -
رفع تنگی نفس -
رفع فراموشی -
قاعده آور -
ادرارآور -
ترمیم کننده زخم ها -
رفع سیاتیک -
رفع نقرس -
تقویت قوای جنسی -
کاهش سردردهای میگرنی -
جلوگیری از تصلب شرایین
نکته ی پایانی برای تهیه ترشی موسیر خانگی
در صورتی که ترشی را ملایم میپسندید میتوانید سرکه را با مقداری آب را مخلوط کنید؛ به این صورت که با هر نسبتی که با طبع شما همخوانی دارد سرکه و آب را آماده کنید.
به طور مثال در ازای هر لیوان سرکه نصف لیوان آب داخل قابلمه ریخته و آب را به جوش آورید پس از آنکه آب به جوش آمد، سرکه را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
با این کار خواص سرکه حفظ میشود و در اثر حرارت دیدن از بین نمیرود بعد از آنکه محلول حاصل کاملا خنک شد آن را روی ترشی بریزید و شیشه را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ترشی خیار چنبر متفاوت و عالی
روش تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله
طرز تهیه ی ترشی لیته
طرز تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده