آموزش کامل طرز تهیه املت قارچ خوشمزه
املت قارچ یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که می توانید آموزش تهیه آن را در آشپزخانه دلگرم ببینید. با ما همراه شوید.
طرز تهیه املت قارچ با طعم عالی و بی نظیر
روش اول : طرز تهیه املت قارچ با گوجه و پنیر
مواد اصلی جهت تهیه املت قارچ
-
کره 1 قاشق غذا خوری -
تخم مرغ 3 عدد -
گوجه فرنگی ۳ عدد -
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 1/4 فنجان -
پنیر موزارلا (موتزارلا) 1/4 فنجان -
قارچ خرد شده 1/4 فنجان -
نمک و فلفل به مقدار لازم
-
تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید. -
کره را در تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن بیفزایید. -
در تابه را گذاشته و آن را به مدت چهار دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. املت را پس از طبخ، سریع میل کنید.
روش دوم : طرز تهیه املت قارچ با سیب زمینی
املت قارچ و سیب زمینی
املت قارچ و سیب زمینی، شبیه املت قارچ ساده است با این تفاوت که در ترکیب آن پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به کار میرود. برای تهیه املت قارچ و سیب زمینی:
-
یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. -
در یک تابه مقداری روغن داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی شود. -
پیاز سرخ شده را از تابه خارج کرده و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید. سیب زمینی را سرخ کنید تا کاملا نرم شود. -
پیاز سرخ شده را به سیب زمینی اضافه کنید، کمی نمک و فلفل به آن بزنید. -
یک عدد گوجه فرنگی متوسط را نگینی خرد کرده، به تابه اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه با هم تفت دهید. -
املت قارچ ساده را طبق دستور فوق درست کنید. روی تخم مرغ یک لایه قارچ و روی قارچ یک لایه از مخلوط پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی بریزید. -
پس از پختن روی تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پنیر رنده شده روی آن بپاشید و نیمی از آن را روی نیمه دیگر برگردانید.
لذت آشپزی با دلگرم :
روش تهیه ی یک صبحانه ی مقوی با املت پنیر
طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی