۲ روش برای تهیه املت قارچ



آموزش کامل طرز تهیه املت قارچ خوشمزه


املت قارچ یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که می توانید آموزش تهیه آن را در آشپزخانه دلگرم ببینید. با ما همراه شوید.


طرز تهیه املت قارچ با طعم عالی و بی نظیر


روش اول : طرز تهیه املت قارچ با گوجه و پنیر


مواد اصلی جهت تهیه املت قارچ


  • کره 1 قاشق غذا خوری

  • تخم مرغ 3 عدد

  • گوجه فرنگی ۳ عدد

  • پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 1/4 فنجان

  • پنیر موزارلا (موتزارلا) 1/4 فنجان

  • قارچ خرد شده 1/4 فنجان

  • نمک و فلفل به مقدار لازم


  1. تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید.

  2. کره را در تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن بیفزایید.

  3. در تابه را گذاشته و آن را به مدت چهار دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. املت را پس از طبخ، سریع میل کنید.


روش دوم : طرز تهیه املت قارچ با سیب زمینی


۲ روش برای تهیه املت قارچ


املت قارچ و سیب زمینی


املت قارچ و سیب زمینی، شبیه املت قارچ ساده است با این تفاوت که در ترکیب آن پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به کار می‌رود. برای تهیه املت قارچ و سیب زمینی:


  1. یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.

  2. در یک تابه مقداری روغن داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.

  3. پیاز سرخ شده را از تابه خارج کرده و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید. سیب زمینی را سرخ کنید تا کاملا نرم شود.

  4. پیاز سرخ شده را به سیب زمینی اضافه کنید، کمی نمک و فلفل به آن بزنید.

  5. یک عدد گوجه فرنگی متوسط را نگینی خرد کرده، به تابه اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه با هم تفت دهید.

  6. املت قارچ ساده را طبق دستور فوق درست کنید. روی تخم مرغ یک لایه قارچ و روی قارچ یک لایه از مخلوط پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی بریزید.

  7. پس از پختن روی تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پنیر رنده شده روی آن بپاشید و نیمی از آن را روی نیمه دیگر برگردانید.


لذت آشپزی با دلگرم :


روش تهیه ی یک صبحانه ی مقوی با املت پنیر


طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  در آش دوغ چه ادویه ای بریزیم ؟

دیدگاهتان را بنویسید