۲۶ اصطلاح رایج در منوی کافی شاپ ها + عکس


اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

اسموتی در منوی کافی شاپ :

اسموتی در منوی کافی شاپ

اسموتی یا نرم‌نوش یک نوشیدنی مخلوط‌شده و گاهی شیرین‌شده است که از میوهٔ تازه ساخته می‌شود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه بسیاری از اسموتی‌ها دارای یخ خردشده، میوه یخ‌زده، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند. از محبوب‌ترین اسموتی‌ها می‌توان به اسموتی موز، اسموتی توت‌فرنگی و اسموتی شکلات اشاره نمود

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

رفتیم کافی شاپ چی بخوریم؟

کافه گلاسه در منوی کافی شاپ :

کافه گلاسه

مایع مخلوط با بستنی را گلاسه گویند .از جنس مایع داخل گلاسه برای تزئین روی آن استفاده می شود .قاشق مخصوص برداشتن بستنی در کافه گلاسه , اسکوپ است.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

در کافی شاپ چی سفارش بدیم ؟

کوکتل در منوی کافی شاپ :

کوکتل در منوی کافی شاپ

به ترکیب بیش از دو نوشیدنی کوکتل گفته می‌شود. کوکتل‌ها شامل دو دستهٔ الکلی و غیرالکلی (ماکتل) هستند. امروزه هزاران نوع کوکتل در جهان وجود دارد که هرکدام با توجه به مواد و نوشیدنی‌ها، آب‌وهوا و ذائقهٔ هر منطقه درست شده‌اند و بعضی از آنها کم‌کم جای خود را در بین مردم مناطق دیگر باز کرده و جهانی شده‌اند. به‌طور مثال، کوکتل موهیتو (Mojito) یک کوکتل کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان ازجمله امریکا طرفداران بسیاری دارد.

اسامی موجود در منوی کافی شاپ به چه معناست

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

آفوگاتو در منوی کافی شاپ :

آفوگاتو چیست

آفوگاتو یا اصطلاحا قهوه بستنی، دسری است ایتالیایی که از یک یا دو شات اسپرسو داغ با بستنی ترجیحا وانیلی تهیه می شود. البته عده ای از قهوه دمی نیز استفاده می کنند. که چندان مرسوم نیست. در دسته بندی ها، آفوگاتو با اینکه نوشیدنی چندان داغی نیست اما جزو نوشیدنی های گرم محسوب می شود. آفوگاتو در زبان ایتالیایی غرق شده معنی می شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

دتاکس واتر در منوی کافی شاپ :

دتاکس واتر در منوی کافی شاپ

دتاکس واتر آبی است که میوه‌های تازه و سبزیجات را به آن اضافه کرده‌اند که گاهی‌اوقات به آن آب طعم‌دار هم می‌گویند. شما می‌توانید با ترکیب میوه، سبزی و گیاهان مختلف در خانه دتاکس واتر درست کنید.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

پانچ در منوی کافی شاپ :

پانچ در منوی کافی شاپ

اگر این کلمه شما را یاد دستگاه پانچ ادارات و یا پوششی تابستانی می‌اندازد حق با شماست اما در ادبیات کافه‌ها به نوشیدنی های میوه ای گازدار گفته می شود که با ترکیب های میوه نیز همراه است. پانچ‌ها معمولا در ظرف‌های بزرگ سرو می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

اسپیلت موز در منوی کافی شاپ :

اسپیلت موز در منوی کافی شاپ

موز اسپلیت یکی دیگر از دسر های بسیار خوشمزه می باشد . موز را به صورت عمودی و از پهلو به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرف مناسبی قرار می‌دهیم. در بین دو برش موز، اسکوپ‌های بستنی را قرار داده، روی اسکوپ‌ها خامه شکوفه زده و با میوه‌های مختلف تزیین می‌کنیم.در صورت دلخواه می‌توانید از کمپوت آناناس، شکلات تخته‌ای رنده شده، مغز گردو یا فندق، اسمارتیز یا ترافل‌های رنگی برای تزیین این دسر استفاده کنید.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

موهیتو در منوی کافی شاپ :

موهیتو در منوی کافی شاپ

موهیتو نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع، شکر، رام سفید و آبلیمو تهیه می‌شود. در دستور اصلی تهیه موهیتو در کوبا از نعناع اسپیکاتا استفاده می‌شود که در این کشور محبوبیت زیادی دارد. زادگاه موهیتو کوبا می‌باشد.

ترکیب شیرینی، طراوت لیمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعناع، این کوکتل را به یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین کوکتل‌های تابستانی در جهان تبدیل کرده‌است.

بیشتر بخوانید  معرفی پرنده شکاری کوچک جثه به نام قرقی + تصاویر

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

شیک در منوی کافی شاپ :

شیک در منوی کافی شاپ

شیک‌ها ترکیبی از بستنی و شیر و خامه هستند که در طعم‌های مختلف میوه‌ای،شکلاتی،فندقی و دیگر طعم‌ها در منوها حضور دارند و می‌توان گفت محبوب‌ترین محصول کافی‌شاپ‌ها هستند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

فراپه در منوی کافی شاپ :

فراپه در منوی کافی شاپ

فراپه برخلاف بیشتر نوشیدنی های برپایه قهوه از نوشیدنی های سرد است. قهوه و شکر و آب که در آن تکه های یخ وجود دارد. این نوشیدنی ساده یکی از محبوب ترین نوشیدنی های قبرس و یونان است اما گفته می شود ابداع آن کار فرانسوی ها بوده است.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

کرپ در منوی کافی شاپ :

کرپ در منوی کافی شاپ

نوعی نان کوچک است که در تابه پخته می‌شود. بافت آن نازک‌تر از پنکیک است معمولا داخل کرپ‌ها موز همراه با شکلات صبحانه ریخته می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

پنینی در منوی کافی شاپ :

پنینی در منوی کافی شاپ

پنینی هم مثل دیگر محصولات کافی شاپی برای کشور ایتالیاست که فرمول عجیب و غریبی ندارد. یک ساندویچ گریل شده است که داخلش می‌تواند مرغ، گوشت و یا کالباس‌های مختلف باشد که در ترکیب‌های مختلفی درست می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

آلفردو در منوی کافی شاپ :

آلفردو در منوی کافی شاپ

پاستا لوله ایی + سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پر چرب، پنیر پارمیجانو، کره و فلفل تهیه می‌گردد.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

کاربونا در منوی کافی شاپ :

آلفردو در منوی کافی شاپ

کاربونا شامل رشته های نواری پاستا به همراه تکه های گوشت یا مرغ و سس مخصوص است.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

اسپرسو در منوی کافی شاپ :

اسپرسو در منوی کافی شاپ

اسپرسو نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.اسپرسو را لوییجی بتزرا، صاحب یک شرکت تولیدی در سال ۱۹۰۳ اختراع کرد. ایدهٔ او وارد کردن فشار به فرایند دم کردن قهوه بود که زمان لازم برای دم کشیدن قهوه را کم می‌کرد. او نام دستگاه جدیدش را ”دستگاه قهوهٔ اسپرسو” گذاشت. اسپرسو در ایتالیایی به معنای سریع است.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

کاپوچینو در منوی کافی شاپ :

کاپوچینو در منوی کافی شاپ

این نوشیدنی در ایتالیا مرسوم است که روی آن یک لایه کف وجود دارد. درواقع کاپوچینو تلفیقی از شیرجوشیده، کف شیر و قهوه است که به نسبت مساوی در فنجان شما وجود دارد. کاپوچینو در لغت به معنی کلاه کوچک است و به لایه کف در بالای قهوه گفته می شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

لاته در منوی کافی شاپ :

لاته در منوی کافی شاپ

دیگر نوشیدنی محبوب و مشهور ایتالیایی است که از دو بخش شیرجوشیده و قهوه ساخته شده است. اما از کاپوچینو شیر بیشتری دارد. اما کف زیادی ندارد.کافی لاته در لغت به معنای قهوه (کافی) و شیر (لاته) می‌باشد و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا جوشیده ترکیب کرده و رویش را با کف شیر می‌پوشانند.این نوشیدنی معمولاً در فنجان یا لیوان شیشه‌ای بلند سرو می‌شود.تفاوت کافی لاته با کاپوچینو معمولاً در نسبت قهوه به شیر آن است بدین صورت که در کاپوچینو این نسبت‌ها مساوی است اما در کافه لاته قهوه به نسبت یک به سه شیر جوشیده اضافه می‌شود؛ و نیز در در کاپوچینو حتماً از اسپرسو استفاده می‌شود که در لاته این امر اجباری نیست. دیگر آن که کف شیر در لاته حدود ۱۲ میلی‌متر است ولی در کاپوچینو ۲ سانتی‌متر است.

بیشتر بخوانید  چگونه طوطی را بدون ترسیدن رام یا دستی کنیم؟

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

موکا در منوی کافی شاپ :

موکا در منوی کافی شاپ

موکا قهوه ای محبوب همراه با دسر شکلات است. ترکیب آن اسپرسو و پودر کاکائوی مخلوط با شیر است واین نوشیدنی باز هم یک ایتالیایی محبوب است.کافه موکا نوع شکلاتی کافه لاته است. مانند یک کافه لاته بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه می‌شود اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه می‌شود. موکا را همچنین می‌توان با شکلات تلخ یا شیرشکلاتی تهیه نمود. در برخی کشورها و گویش‌ها کافه موکا را با نام موچاچینو می‌شناسند.منظور از کافه موکا می‌تواند شکلات داغ که به آن مقداری قهوه اسپرسو اضافه شده است باشد. مانند کاپوچینو یک قهوه موکا می‌تواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در بالایش باشد. همچنین می‌توان برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی اندکی پودر کاکائو یا مارشملو به سطح آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه می‌شود فقط به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

امریکانو در منوی کافی شاپ :

امریکانو در منوی کافی شاپ

قهوه آمریکانو چیست؟این قهوه با اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می شود. آب، کمی اسپرسو را تضعیف می کند، حجم قهوه ی بیشتری به شما می دهد، اما با طعم اسپرسو.نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان، آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

قهوه ترک در منوی کافی شاپ

قهوه ترک در منوی کافی شاپ

قهوهٔ ترک(قهوه یونانی)شیوه‌ای برای سرو قهوه است. دانه‌های برشته‌شده و سپس کاملاً پودر شدهٔ قهوه در قهوه‌جوشی به نام جذوه جوشانده و در فنجان سرو می‌شوند. دانه‌های پودر شدهٔ قهوه در فنجان می‌توانند ته‌نشین شوند و برای طعم دادن به قهوه از شکر استفاده می‌شود. این شیوهٔ سرو قهوه در خاورمیانه، شمال آفریقا، قفقاز و بالکان دیده می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

هات چاکلت در منوی کافی شاپ

هات چاکلت در منوی کافی شاپ

هات چاکلت یا شکلات داغ، نوشیدنی با کلاس و پر طرفداری است که روش اصلی طرز تهیه هات چاکلت ، تهیه آن با شکر می باشد که می توان از عسل یا شکر قهوه ای نیز استفاده کرد اما طعم آن کمی تغییر خواهد کرد. مردم اروپا هات چاکلت یا شکلات داغ را با نان هایی به نام کراسان که حلزونی چند لایه می باشد، سرو می کنند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

و در آخر :

نوشیدنی های گرم

  • شیر قهوه
  • شیر نسکافه
  • قهوه ترک
  • قهوه فرانسه
  • نسکافه
  • اسپرسو
  • دابل اسپرسو
  • هات چاکلت
  • کاپوچینو با کف شیر
  • کاپوچینوبا کف خامه
  • کاپو ایرانی با کف قهوه
  • شیر کاکائو
  • چای ساده
  • چای نعنا
  • چای سبز طعم دار
  • چای نبات
  • چای دارچین
  • چای نبات طعم دار(میوه ای)

نوشیدنی های سرد

  • اسموتی لیمو
  • اسموتی پرتقال
  • آبمیوه مخصوص
  • آبمیوه
  • شیر سرد
  • ماءالشعیر بدون الکل

گلاسه ها

  • کارامل گلاسه
  • تیرامیسو گلاسه
  • کوکا گلاسه
  • میوه گلاسه
  • شاه توت
  • طالبی گلاسه
  • فانتا گلاسه
  • شکلات گلاسه
  • کافه گلاسه

بستنی ها

  • بستنی ساین شاین
  • کیک بستنی ساندی
  • بنانا اسپلیت
  • کوکتل میوه و بستنی
  • شکلات ساندی
  • بستنی میوه ای
  • بستنی با ژله و خامه
  • کوکتل آناناس
  • بستنی خامه هلویی
  • بستنی کارامل نسکافه
  • بستنی ایتالیایی
  • بستنی شکلاتی
  • بستنی وانیلی
  • بستنی طالبی 45.000
  • بستنی شاه توت 45.000
  • بستنی تیرامیسو
بیشتر بخوانید  آدرس شورای حل اختلاف در اصفهان

میلک شیک

  • میلک شیک قهوه
  • میلک شیک شکلات
  • میلک شیک کاپوچینو
  • میلک شیک تیرامیسو
  • میلک شیک کارامل
  • میلک شیک کاکائو
  • میلک شیک خرما
  • هانی شیک
  • میلک شیک وانیل
  • میلک شیک میوه
  • میلک شیک فانتا
  • میلک شیک نسکافه
  • میلک شیک طالبی
  • میلک شیک طالبی

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

چند نکته برای بیشتر لذت بردن در محیط کافی شاپ

این کارها را هرگز در کافی شاپ انجام ندهید , بعضی نکته ها اگرچه کوچک به نظر می رسند اما نباید آنها را در هر محیطی به ویژه کافی شاپ انجام دهید.

  1. هیچ وقت با صدای بلند خدمه و گارسن را صدا نزنید.
  2. اگر نوشیدنی تان تمام شده به مدت طولانی آن را مقابل تان نگذارید. از گارسن بخواهید فنجان یا لیوان را برداشته و در صورت تمایل نوشیدنی جدیدی برای تان بیاورد. اشغال کردن فنجان ها یا ظرف ها رفتار درستی نیست.
  3. سعی کنید در کمترین زمان ممکن، سفارش تان را انتخاب کنید و تا قبل از انتخاب کردن آن، گارسن را سر میز صدا نکنید.
  4. از هدفن برای هر نوع شنیدن یا انتقال صدا در فضای کافی شاپ کمک بگیرید.
  5. میز را به موقع ترک کنید. اگر نوشیدن و خوردن شما تمام شده است، میز را ترک کنید. اگر می خواهید به مدت طولانی بنشینید، این نکته را از همان ابتدا به گارسن بگویید.
  6. سفارش تان را بنویسید. اگر قرار است دم صندوق سفارش بدهید، حتما سفارش ها را یادداشت کنید تا خودتان و دیگران را در صف سفارش معطل نکنید.
  7. روی صورتحساب، کلمه «تشکر» را بنویسید. کار سختی نیست اما بسیار دوستانه و مودبانه است.
  8. اگر امکان استفاده از دو پریز برق را داشتید، فقط از یکی از آنها برای وسیله ای که ضرورتی برای استفاده از آن دارید استفاده کنید و پریز دیگر را حتما آزاد بگذارید.
  9. حضور در کافی شاپ یعنی به اشتراک گذاشتن فضای فردی با دیگران، بنابراین باید نکته های اجتماعی را رعایت کنید.
  10. اگر به اینترنت نیاز دارید از آن استفاده کنید، در غیر این صورت دستگاه را خاموش کنید تا دیگران از آن استفاده کنند.

و همچنین :

  • • اگر درباره پذیرایی، یا کیفیت مواد غذایی در کافی شاپ اعتراضی دارید، آن را مودبانه ابراز کنید
  • • برای این که هم شما و هم دیگر افراد حاضر در کافی شاپ از فضا لذت برده و احساس آرامش کنند، باید به این نکته ها دقت کنید:
  • • اگر سیگار یا پیپ می کشید، حتما در بخش سیگاری ها بنشینید تا دود باعث آزار دیگران نشود.
  • • حتما بعد از تمام شدن خوراکی ها هر چه زودتر میز را تحویل دهید، حتی اگر مانند بعضی کافی شاپ ها برای شما زمان مشخص برای نشستن تعیین نشده باشد.
  • • خندیدن، گریستن، صحبت کردن و … از رفتارهای عادی بین دوستان است اما کافی شاپ فضای عمومی است و باید درباره این رفتارها دقت کنید.
  • • اگر درباره پذیرایی، نوع خوراکی های ارائه شده یا کیفیت آنها اعتراضی دارید، آن را مودبانه ابراز کنید.


دیدگاهتان را بنویسید