یک نوشیدنی گرم و خوشمزه در روزهای سرد زمستان | طرز تهیه چای کرک +ویدئو


 طرز تهیه چای کرک 

 

چای کرک یا کاراک یک نوع چای شیری ادویه‌دار است که منشاء آن کشور هند است. این چای در کشورهای خاورمیانه و جنوب آسیا نیز بسیار محبوب است. چای کرک از ترکیب چای سیاه، شیر، و ادویه‌هایی مانند زنجبیل، هل، و دارچین تهیه می‌شود. این چای طعم قوی، شیرین، کرمی و تند دارد و معمولا به صورت گرم سرو می‌شود.

مواد لازم:

* شیر: ۲ تا ۳ لیوان

* هل درسته: ۴ تا ۵ عدد

* چای خشک: ۲ قاشق چایخوری

* شیرعسلی: ۲ قاشق غذاخوری

* زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. ابتدا هل ها را با چای خشک در یک قوری بریزید و روی آن آب جوش بریزید.

2. قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد.

3. در این فاصله، شیر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید.

4. پس از اینکه هل و چای خشک دم کشیدند، شیر گرم را به آن اضافه کنید.

5. شیرعسلی و زعفران دم کرده را نیز به نوشیدنی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

6. نوشیدنی را در فنجان های دلخواه سرو کنید و نوش جان کنید.

نکات:

* برای تهیه زعفران دم کرده، مقداری زعفران را در مقداری آب جوش حل کنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دم بکشد.

* می توانید مقدار هل را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.

* اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار شیرعسلی را بیشتر کنید.

* اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرین تر باشد، می‌توانید مقدار شکر یا عسل را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید  ممنوعیت تردد در محورهای چالوس و تهران-پردیس | محورهای شمالی تنها در جهت جنوب باز هستند +ویدئو

* می‌توانید از انواع ادویه‌های دیگر مانند میخک، جوز هندی یا فلفل سیاه نیز در تهیه چای کرک استفاده کنید.

چای کرک یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که می‌تواند در روزهای سرد زمستان شما را گرم کند.

دیدگاهتان را بنویسید