یک مربای خوشمزه و پرطرفدار با کامکوات درست کن! | طرز تهیه مربای کامکوات +ویدئو


طرز تهیه مربای کامکوات 

 

مربای کامکوات، یک مربای خوشمزه و پرطرفدار است که از میوه کامکوات تهیه می‌شود. کامکوات، میوه‌ای کوچک و شبیه به پرتقال است که به آن پرتقال مینیاتوری یا پرتقال زینتی نیز می‌گویند. این میوه طعم ملایمی از پرتقال دارد، اما پوستی ضخیم‌تر و سایز کوچک‌تری دارد.

کامکوات، میوه‌ای کوچک و شبیه به پرتقال است که به آن پرتقال مینیاتوری یا پرتقال زینتی نیز می‌گویند. این میوه طعم ملایمی از پرتقال دارد، اما پوستی ضخیم‌تر و سایز کوچک‌تری دارد.

مربای کامکوات، بهترین استفاده از این میوه

کامکوات را می‌توان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد. اما بهترین استفاده از این میوه، تهیه مربا است. مربای کامکوات، طعمی منحصربه‌فرد و لذیذ دارد و می‌تواند به عنوان صبحانه، عصرانه، یا میان‌وعده سرو شود.

مواد لازم برای تهیه مربای کامکوات

* کامکوات: ۸۰۰ گرم

* شکر: ۸۰۰ گرم

* آب: ۲ لیوان

* آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

* رنده پوست ۲ پرتقال

* آب نصف پرتقال

طرز تهیه مربای کامکوات

۱. کامکوات‌ها را بشویید و هسته‌های آن را خارج کنید.

۲. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.

۳. کامکوات‌ها را به آب جوش اضافه کنید و ۵ دقیقه بجوشانید.

۴. کامکوات‌ها را از آب جوش خارج کنید و در آب سرد بریزید تا خنک شوند.

۵. کامکوات‌ها را آبکش کنید و این کار را ۳ بار تکرار کنید.

۶. در یک قابلمه بزرگ، شکر، آب، آب نصف پرتقال، و رنده پوست یک پرتقال را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

بیشتر بخوانید  مهلت ارسال صورت‌حساب‌ الکترونیکی به سامانه مودیان تا پایان تیر تمدید شد

۷. حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت ۱ ساعت بجوشد.

۸. کامکوات‌ها را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت دیگر بپزند.

۹. در طول این مدت، با یک برس آغشته به آبلیمو، اطراف قابلمه را تمیز کنید تا مربا به آن نچسبد.

۱۰. برای اینکه متوجه شوید قوام شربت مربا خوب است، مقداری از آن را در یک ظرف بریزید و در فریزر بگذارید. بعد از ۵ دقیقه، قوام شربت را بررسی کنید. اگر قوام آن مناسب بود، رنده پوست پرتقال دوم را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بجوشانید.

۱۱. حرارت را خاموش کنید و مربا را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.

۱۲. شیشه‌ها را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

نکات مهم در تهیه مربای کامکوات

* برای اینکه مربای کامکوات شما خوشمزه‌تر شود، از کامکوات‌های تازه و سالم استفاده کنید.

* کامکوات‌ها را حتماً ۳ بار بجوشانید تا پوست آن‌ها نرم شود.

* برای جلوگیری از چسبیدن مربا به قابلمه، اطراف قابلمه را با برس آغشته به آبلیمو تمیز کنید.

* برای اینکه مربای کامکوات شما قوام خوبی داشته باشد، آن را به مدت ۱ ساعت بجوشانید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید