یک عمر اشتباه سیرابی میپختی! | طرز تهیه سیرابی خانگی +ویدئو


طرز تهیه سیرابی خانگی

 

سیرابی شسته شده را با قیچی خرد کنید، داخل قابلمه دو عدد پیاز خلالی شده و روغن بریزید، در آن را بگذارید تا پیاز سبک و کاراملی بشود، سیر اضافه کنید، فلفل و زردچوبه بریزید و سیرابی ها را هم اضافه کنید، بقیه پیاز ها را بریزید و هم بزنید، خود آن آب می اندازد 

درب آن را بگذارید تا با حرارت کم ۴ ساعت بپزد آخر پخت سیرابی ،نمک و آبلیمو بریزید و سرو کنید.

مواد لازم:

یک عدد سیرابی 

چهار عدد پیاز

چهار حبه سیر 

نمک و فلفل قرمز و زردچوبه 

یک قاشق غذاخوری آبلیمو ترش

بیشتر بخوانید  جمهوری اسلامی قاطعانه با ایجاد دالان زنگزور مخالف است؛ واکنش تند ایران به موضع‌گیری روسیه | باز کردن دالان زنگزور تعداد همسایگان ایران را کاهش می‌دهد

دیدگاهتان را بنویسید