مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

یک شیرینی خوشمزه و اصیل شمالی درست کن! | طرز تهیه شیرینی مرمکه +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

شیرینی مرمکه، یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها و دسرهای سنتی مازندران، به‌ویژه شهر آمل، است که قدمتی دیرینه دارد و از دیرباز در سفره‌های مردم این خطه خوش‌نشین جای داشته است. 

طعم و عطر دل‌انگیز مرمکه، خاطرات بسیاری را برای ما زنده می‌کند، به‌خصوص یاد و خاطره ماه رمضان و سفره‌های افطار مادربزرگ‌ها که با این دسر خوشمزه زینت می‌شد.

مواد لازم:

* ۲ لیوان فرانسوی برنج

* ۱ لیوان روغن یا کره

* ۱.۵ تا ۲ لیوان شکر

* ۱ لیوان گلاب

* ۱.۵ لیوان گردو خرد شده

* هل و رازیانه (واتک) به مقدار لازم

 طرز تهیه:

1. برنج را از شب قبل خیس کنید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. کره را در قابلمه ذوب کنید و برنج را به آن اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ برنج تغییر کند.

3. یک مشت از گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.

4. حدود ۴ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید برنج بپزد. مراقب باشید برنج له نشود و آب آن به‌طور کامل کشیده شود.

5. گلاب، زعفران دم‌کرده، هل و رازیانه را اضافه کنید و هم بزنید.

6. باقی‌مانده گردو را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

7. در آخر شکر را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا شکر حل شود.

8. کف سینی یا ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و مرمکه را داخل آن بریزید.

9. روی مرمکه را با گردو خرد شده به‌طور کامل بپوشانید و اجازه دهید خنک شود و خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید  افت مرگبار بخار از ارتفاع در بدره / عکس

10. بعد از خنک شدن، مرمکه را به شکل دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.

نکات:

* می‌توانید به جای شکر از شیره خرما یا انگور هم استفاده کنید.

* برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از هل و رازیانه بیشتری استفاده کنید.

* مرمکه را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *