یک روزنامه آمریکایی در مورد درخواست هسته ای جدید ایران از ایالات متحده ادعا می کند


یک روزنامه آمریکایی در مورد درخواست هسته ای جدید ایران از ایالات متحده ادعا می کند

روز جدید : مذاکره کنندگان ایرانی خواستار خروج یک جانبه ایالات متحده از شورای امنیت سازمان ملل متحد شده اند تا به تصویب سازمان ملل متحد و ایالات متحده برای پذیرش این شرط در قالب یک بند در توافق نامه جدید احیای شورای امنیت سازمان ملل بستگی داشته باشد .

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال با انتشار گزارشی ادعا کرد که ایران در حال مذاکره غیرمستقیم با ایالات متحده در وین است و از واشنگتن خواست پس از تأیید سازمان ملل متحد ، یک طرفه از برجام خارج شود.

وال استریت ژورنال مستقر در آمریکا در گزارشی با عنوان “آخرین درخواست هسته ای ایران” با اشاره به توقف مذاکرات وین به مدت یک ماه و تا انتظار برای مذاکرات ، توقف در از سرگیری مذاکرات پس از شش دور گفتگو در وین را ذکر کرد. برای پیگیری پس از تشکیل دولت ابراهیم رئیسی ، تهران به دنبال کسب امتیازات بیشتر است.

“در حالی که ایالات متحده تاکنون توافق کرده است که تحریم های سنگین علیه ایران را برای احیای مجدد شورای امنیت سازمان ملل متحد لغو کند ، مذاکره کنندگان ایرانی همچنان خواستار امتیازاتی در خارج از ایالات متحده هستند که یکی از آنها گنجاندن بند در توافق نامه شورای امنیت سازمان ملل است که عقب نشینی مشروط یک طرفه “امکان تصویب ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل.

این روزنامه بدون ذکر جزئیات و سازوکار پیشنهادی ادعایی ایران ، می نویسد که درخواست ایران با قانون اساسی و سوگند ایالات متحده مغایرت دارد ، زیرا این حق کنگره و رئیس جمهور بعدی ایالات متحده را از رئیس جمهور فعلی محدود می کند و به معنای قدرت دادن به سازمان ملل است. برخلاف سوگند رئیس جمهور آمریکا ، در تسلط بر سیاست خارجی ایالات متحده.

بیشتر بخوانید  جواهراتی زیبا به قدمت چند هزار سال + عکس

طبق روزنامه وال استریت ژورنال ، جو بایدن مانند باراک اوباما این معامله را در کنگره به رای نمی گذارد زیرا تقریباً مطمئن است که رای دادن به اکثریت دو سوم سنای آمریکا غیرممکن است.

به نقل از وال استریت ژورنال: به نظر می رسد این درخواست و پیشنهاد از ایران مطابق با سیاست رهبری ایران است که خواستار لغو کلیه تحریم های ایالات متحده و بررسی آنها قبل از آغاز مذاکرات وین بود. این درخواست که توسط ابراهیم ریزی ، رئیس جمهور تازه انتخاب شده ایران تکرار شد ، ناظران یکی از اصلی ترین موانع دستیابی به توافق در شش دور مذاکراتی که در وین برگزار شد ، ارزیابی می شود.

بنابر گزارش وال استریت ژورنال ، مذاکرات در وین به دلیل برخی اختلافات مهم بین احزاب در شش دور به پایان نرسید و پس از اعلام نتایج آخرین انتخابات ریاست جمهوری ایران به حالت تعلیق درآمد.

دیدگاهتان را بنویسید