یک دسر خوشمزه و دلچسب با طعم موز و کارامل بینظیره! | طرز تهیه دسر موز و کارامل +ویدئو


 

دسر موز و کارامل یک دسر خوشمزه و دلچسب است که از ترکیب طعم های بهشتی موز و کارامل به وجود می آید. این دسر طعمی بی نظیر و دلچسب دارد که هرگز از یاد نخواهید برد.

مواد لازم:

برای لایه شیر:

* 4 قاشق غذاخوری کره

* 4 قاشق غذاخوری آرد سفید

* 2 لیوان شیر

* ½ پیمانه شکر

* ½ قاشق چای‌خوری وانیل

* 2 عدد موز

برای لایه کارامل:

* ½ پیمانه شکر

* 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

* ½ لیوان آب سرد

* ½ لیوان آب جوش

* 1 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه:

لایه شیر:

1. کره را در قابلمه ذوب کنید.

2. آرد را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

3. شیر را به‌تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود.

4. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

5. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

لایه کارامل:

1. شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و رنگ کاراملی بگیرد.

2. نشاسته ذرت را با آب سرد مخلوط کنید تا حل شود.

3. آب جوش را به مخلوط نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

4. مخلوط نشاسته را به شکر ذوب‌شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

5. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

6. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

مونتاژ دسر:

1. در ظرف مورد نظر، یک لایه از کرم شیر بریزید.

2. موزهای حلقه‌شده را روی کرم شیر بچینید.

3. لایه کارامل را روی موزها بریزید.

بیشتر بخوانید  موتورسواری بر روی محوطۀ باستانی! | در محوطه باستانی شوش چه می گذرد؟! +ویدئو

4. دسر را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

نکات:

* می‌توانید به جای موز از میوه‌های دیگر مانند توت فرنگی یا سیب استفاده کنید.

* برای طعم قوی‌تر کارامل، می‌توانید از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

* می‌توانید دسر را به‌صورت تک‌نفره یا در ظرف بزرگ تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید