یک دستور تارت متفاوت یاد بگیر و درست کن! | طرز تهیه تارت سوکره شکلاتی +ویدئو


 

تارت سوکره یک نوع تارت است که با خمیر سوکره درست می‌شود. خمیر سوکره نوعی خمیر کره‌ای است که با آرد، کره، شکر و گاهی اوقات تخم‌مرغ درست می‌شود. این خمیر ترد و شیرین است و به خوبی با انواع مواد پرکننده مانند میوه، شیرینی‌جات و غذاهای شور سازگار است.

مواد لازم

آرد ۲۱۵ گرم

کره ۱۶۵ گرم

شکر ۸۵ گرم

پودر کاکائو ۱۵ گرم

تخم مرغ کامل نصف

زرده ۱ عدد

طرز تهیه

آرد، پودر کاکائو و کره سرد نرم شده را در کاسه ای بریزید و با انگشتان یا با کمک همزن دستی به مدت ۱-۲ دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست و منسجمی حاصل شود.

تخم مرغ کامل و زرده را به خمیر اضافه کنید و به مدت ۳-۴ دقیقه ورز دهید تا خمیر کاملاً نرم و لطیف شود.

خمیر را به شکل یک گلوله درآورید و آن را در کیسه نایلونی بگذارید.

خمیر را به مدت ۱ روز در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

پس از استراحت، خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطحی آردپاشی شده با وردنه به قطر ۳-۴ میلی‌متر پهن کنید.

خمیر را در قالب تارت مورد نظر قرار دهید و آن را با ته یک لیوان یا وردنه محکم فشار دهید تا خمیر به طور کامل به قالب بچسبد.

قالب تارت را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود.

نکات

برای اینکه خمیر سوکره شکلاتی شما ترد و خوشمزه شود، بهتر است از کره سرد استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  تفاوت دکوراسیون کلاسیک و مدرن چیست؟

اگر خمیر شما بعد از استراحت خیلی سفت شد، می‌توانید آن را کمی با دست ورز دهید تا نرم شود.

اگر خمیر شما بعد از پخت ترک خورد، می‌توانید آن را با کمی گاناش یا خامه شکلاتی تزئین کنید.

نکته اضافه

خمیر سوکره شکلاتی یک خمیر شیرین است که معمولاً برای تهیه انواع دسر مانند تارت شکلاتی، تارت میوه‌ای و غیره استفاده می‌شود. این خمیر برای تهیه غذا مناسب نیست.

دیدگاهتان را بنویسید