در حاشیه این مراسم ، فرمانده دانشکده نیروی هوایی ارتش به ایرنا گفت: “پیرو دستور دقیق فرمانده کل ارتش و پس از آن مدیریت میدانی فرمانده نزاجا امیر ، سرتیپ کیومرث حیدری ، عملیات ساخت بیمارستان زمینی در زاهدان. “
خلبان ولی رحمانی با بیان اینکه بیمارستان های صحرایی اصفهان و تهران در گذشته با موفقیت اجرا شده است ، افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی سیستان و بلوچستان و وزش باد شدید موسمی ، گرد و غبار و گرمای شدید ، نوع ساخت آن کاملاً متفاوت از قبل است. و با ساختار فلزی بسیار قوی و انتخاب شده ، که در برابر سرما ، گرما و بادهای شدید عایق بندی شده و در برابر زلزله ایمن است.
وی گفت: این بیمارستان 60 تختخوابی مجهز به کلیه امکانات پزشکی و بیمارستانی است و در صورت لزوم می تواند ظرفیت را به 100 تختخواب برساند.
فرمانده دانشکده نیروی هوایی ارتش از احداث دو بیمارستان با امکانات یکسان در هاش و زابل خبر داد و افزود: ساخت این بیمارستان ها به سرعت در حال انجام است و به زودی عملیاتی می شود.
وی گفت: این بیمارستان ها به دستگاه های اکسیژن ساز ، ونتیلاتور و واحدهای مراقبت ویژه مجهز هستند.
سرهنگ خلبان رحمانی گفت: مرد میدان کلیه عملیات ها و عملیات های نظامی در منطقه سیستان و بلوچستان فرمانده نیروی زمینی ارتش است و نیروی هوایی آماده است تا بهترین شرایط را انجام دهد تا شرایط عادی در این زمینه برقرار شود. استان
وی با قدردانی از پشتکار و نجابت مردم سیستان و بلوچستان افزود: در مقابل این افراد شریف و بزرگ یک لحظه خسته نخواهیم شد و همکارانم افتخار خدمت به مردم این استان را دارند.
فرمانده دانشکده نیروی هوایی ارتش گفت: همچنین به دستور فرمانده نیروی زمینی ارتش ضمن انجام عملیات مقطعی آبرسانی توسط تانکرها و اهدای صدها هزار بسته آب معدنی ، نیروهای زمینی ارتش عملیات لوله کشی را در 17 روستای سیستان و بلوچستان انجام داد. “شد.