مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

یک آبگوشت فوق العاده مفید، آبگوشت گندم

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 آبگوشت گندم

آبگوشت گندم

مواد لازم:

گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم

لوبیا سفید : ۱۰۰ گرم

نخود : ۱۰۰ گرم

گندم : ۳ قاشق سوپخوری

لیمو عمانی : ۵ عدد

روغن : ۴ قاشق سوپخوری

پیاز : ۳ عدد

زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری

فلفل : قدری

نمک : قدری

رب گوجه فرنگی : قدری

 آبگوشت گندم

طرز تهیه:

مقدار ۲۰۰ گرم لوبیا سفید و نخود را تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم، سپس گوشت را تکه تکه می‌سازیم و یک تا دو قاشق سوپخوری گندم پوست گرفته به آنها اضافه می‌کنیم‌، بعد زرد چوبه را اضافه می‌نمائیم و به‌هم می‌زنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم می‌بندیم و حرارت را ملایم می‌کنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه می‌کنیم و هسته آن را می‌گیریم و داخل آبگوشت میریزیم و می‌گذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می‌کنیم و با کمی نمک فلفل داخل آبگوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم سیب زمینی بپزد.

می‌توانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی گندم با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.

بیشتر بخوانید  تزیین آشها و سوپ ها


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *