یکبار ترشی لیموترش رو حتما امتحان کن! | طرز تهیه ترشی لیمو ترش با مراحل کامل +ویدئو


 

ترشی لیمو ترش یک نوع ترشی است که از لیمو ترش، سیر، نمک، تخم گشنیز، سیاهدانه، فلفل قرمز یا فلفل عنابی یا فلفل تند و زردچوبه تهیه می شود. ترشی لیمو ترش یکی از انواع ترشی های پرطرفدار است که در بسیاری از کشورهای جهان تهیه می شود.

مواد لازم:

* لیمو ترش یک کیلو

* سیر یک بوته

* نمک دریا ۳ قاشق غذاخوری

* تخم گشنیز نیم کوب ۱ قاشق غذاخوری

* سیاهدانه ۱ قاشق چایخوری

* فلفل قرمز یا فلفل عنابی یا فلفل تند خردشده به مقدار دلخواه

* زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

* آب لیمو ترش طبیعی به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا لیمو ترش ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. اگر پوست لیمو ترش ها کلفت است، حتماً آن ها را بگیرید تا ترشی خوشمزه تر شود.

۲. لیمو ترش ها را به صورت ورقه ای برش دهید.

۳. سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.

۴. در یک شیشه تمیز و خشک، لیمو ترش، سیر، نمک، تخم گشنیز، سیاهدانه، فلفل قرمز یا فلفل عنابی یا فلفل تند و زردچوبه را بریزید.

۵. آب لیمو ترش طبیعی را به شیشه اضافه کنید تا سطح لیمو ترش ها را بپوشاند.

۶. درب شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خشک و خنک قرار دهید.

۷. شیشه را روزی یکی دوبار سروته کنید تا لیموها به خوبی با ادویه ها مخلوط شوند.

۸. ترشی لیمو ترش را به مدت یک ماه در جای خشک و خنک قرار دهید تا جا بیفتد.

 برای تهیه ترشی لیمو ترش، حتماً از لیمو ترش های تازه و رسیده استفاده کنید. اگر از لیمو ترش های پوست کلفت استفاده می کنید، حتماً پوست آن ها را بگیرید تا ترشی خوشمزه تر شود. نمک را به اندازه ای اضافه کنید که ترشی شور نشود. می توانید از ادویه های دلخواه خود نیز در تهیه ترشی لیمو ترش استفاده کنید. ترشی لیمو ترش را می توانید به مدت یک سال در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید  بهترین خودروهای چینی بازار ایران کدامند؟ / معرفی 8 خودرو با ارزش خرید بالا

دیدگاهتان را بنویسید