یه کتلت جذاب و خوشمزه با بادمجون بپز! | طرز تهیه کتلت بادمجان +ویدئو


 

کتلت بادمجان یک غذای ایرانی است که از بادمجان، گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه تهیه می شود. این غذا به دلیل وجود بادمجان در آن، طعمی لذیذ و دلچسب دارد.کتلت بادمجان را می توان با برنج، نان، سبزیجات و انواع چاشنی ها سرو کرد.

مواد لازم:

* بادمجان: 2 عدد

* گوشت چرخ کرده: 200 گرم

* پیاز: 1 عدد

* سیر: 2 حبه

* تخم مرغ: 2 عدد

* آرد سوخاری: 1/2 لیوان

* جعفری خشک: 1 قاشق غذاخوری

* نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

* زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت بادمجان:

1. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید. سپس بادمجان ها را روی حرارت مستقیم گاز یا منقل قرار دهید تا کباب شوند.

2. پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

3. تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری خشک، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

4. بادمجان های کباب شده را از وسط نصف کنید و از مواد گوشتی روی آنها می گذاریم. سپس کتلت ها را به شکل دلخواه در می آوریم و در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شوند.

* برای اینکه کتلت بادمجان شما خوشمزه تر شود، می توانید از بادمجان های قلمی استفاده کنید.

* اگر بادمجان ها خیلی نازک باشند، هنگام سرخ کردن می شکنند.

* اگر می خواهید کتلت بادمجان شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید به مواد کتلت بادمجان، سبزیجات دیگری مانند هویج، سیب زمینی، فلفل دلمه ای یا قارچ نیز اضافه کنید. همچنین می توانید از سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس کچاپ برای سرو کتلت بادمجان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  مرکز مبادله ارز و طلا امروزچهارشنبه تعطیل است

دیدگاهتان را بنویسید