طرز تهیه ساندویچ فست فود خوشمزه زاپاتا با پنیر گودا
زاپاتا یکی از ساندویچ های خوشمزه و ساده است که به راحتی در کمترین زمان در آشپزخانه تهیه می شود. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه زاپاتا را برای علاقه مندان به آشپزی به شما آموزش دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.
طرز تهیه زاپاتا دست شما را برای افزودن مواد دیگر باز می گذارد. این ساندویچ از ژامبون مرغ تهیه می شود اما عوارض زیادی دارد که با استفاده از آن می توان آن را به یک ساندویچ واقعی تبدیل کرد.
ساندویچ های فست فود انتخاب زیادی دارند و هر کدام طعم منحصر به فردی دارند. از جدیدترین و رایج ترین ساندویچ ها می توان به بیف برگر، ساندویچ شاورما، ساندویچ زاپاتا، ساندویچ هسته، برگر رویال و ; امروز طرز تهیه ساندویچ زاپاتا را به شما آموزش می دهیم.
ساندویچ زاپاتا از ساده ترین و ساده ترین مواد تهیه می شود و این مواد متفاوت طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. معمولاً برای تهیه این ساندویچ از پنیر گودا استفاده می شود. نوع اصلی این ساندویچ عوارض زیادی دارد که در این مطلب طرز تهیه کامل زاپاتا را ارائه کرده ایم.
مواد لازم ساندویچ زاپاتا
ژامبون مرغ یا گوشت
گوجه فرنگی
پنیر گائودا
تربچه
پیاز
گشنیز
هویج
لیمو
تخم مرغ
آرد سوخاری
روغن
طرز تهیه زاپاتا
سینه مرغ را نازک برش دهید. سپس باید مرغ را با چرخ گوشت بکوبید. زاپاتا مانند ساندویچ مرغ درست می شود.
این هم زدن باید به اندازه ای باشد که گوشت صاف شود. سپس این سینه پهن شده را در مخلوطی از پیاز، آبلیمو یا لیموی تازه، نمک و فلفل قرار دهید تا مزه دار شود. این مرحله از دستور غذای زاپاتا بسیار مهم است. زیرا در این مرحله بسیاری از طعم های مورد نظر این ساندویچ به دست می آید.
مخلوطی از آب لیموترش تازه، نمک و فلفل درست کنید و سینه مرغ را به این مخلوط آغشته کنید. حداقل یک ساعت باید صبر کنید تا این گوشت طعم دار شود. سپس سینه های مرغ را از مخلوط خارج کرده و یک تکه ژامبون داخل آن بریزید. در نظر داشته باشید که در این ساندویچ از بستر مرغ برای قرار دادن مواد و مخلفات استفاده می کنید. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و با هویج و گشنیز خرد شده در سینه قرار دهید.
مواد داخل سینه مرغ گودا را با پنیر بپوشانید. حالا باید از روش رولینگ برای جمع آوری ساندویچ استفاده کنید. سینه های مرغ را حلقه حلقه کنید و از نخ استفاده کنید تا باز نشوند.بعد طرز تهیه زاپاتا باید این رول آماده شده را داخل تخم مرغ شناور کنید. بعد از اینکه رول مرغ به تخم مرغ آغشته شد، می توانید آن را داخل چوب شور قرار دهید و حلقه حلقه کنید، حالا باید رول مخلوط شده با چوب شور را در روغن سرخ کنید. تابه را بردارید و روغن را داخل آن بریزید. بعد از اینکه روغن را گرم کردید یک رول با ژامبون داخل آن بریزید امیدواریم دستور پخت ساندویچ زاپاتا مورد توجه شما قرار گرفته باشد و با این توضیحات شما و خانواده تان این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنید و از طعم واقعی آن لذت ببرید.