“یتیمک بوشهری”،خوشمزه و لذیذ از دیار بوشهر


یتیمک بوشهری یا یتیمچه بوشهری یکی از غذاهای اصیل بوشهر است که می توان آن را با کمترین مواد غذایی آماده کرد.

وقت صبح– یتیمک بوشهری از نظر تغذیه‌ای جزء دسته غذاهای سالم و رژیمی بحساب می‌آید که به خاطر داشتن لوبیا و بادمجان ارزش غذایی بالایی دارد و همچنین دستور تهیه آسانی دارد.

مواد لازم برای پخت یتیمک (برای 4 نفر) :

  1. بادمجان ۳ عدد
  2. پیاز درشت یک عدد
  3. لوبیا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم
  4. آب تمبر هندی نصف لیوان
  5. نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
  6. روغن به میزان لازم

    دستور تهیه :

لوبیا چشم بلبلی را به خوبی بپزید. در یک تابه، پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان را پوست کنده و به صورت نگینی درشت خرد کنید.

بادمجان را به پیاز داغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه بزنید.

اجازه دهید بادمجان ها کمی در روغن تفت بخورند. سپس یک لیوان آب گرم به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادنجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید.

لوبیا چشم بلبلی را روی بادنجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. بعد از آن که تمبر هندی به خورد مواد رفت و آب غذا کشیده شد، آن را در ظرف ریخته و با سبزیجات تازه تزئین کنید.

نکات کلیدی:

  1. این غذا هرچقدر تندتر باشد بسیار خوشمزه تر است.
  2. بخاطر استفاده از تمبر هندی که نمک دارد در اضافه کردن نمک جدا دقت کنید.
بیشتر بخوانید  معمای ریاضی |‌ اگر باهوشید پاسخ این عبارت ریاضی را در ۷ ثانیه بدست آورید!

دیدگاهتان را بنویسید