مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

گل کلم به سبک یونانی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


كلم 1 عدد


روغن 0.25 فنجان


پياز 1.5 فنجان


سير 2 عدد


رب گوجه فرنگي 2 فنجان


نمك 1.5 قاشق مرباخوري


فلفل سياه 0.5 قاشق مرباخوري


جعفري ساطوري شده 0.25 فنجان



طرز تهيه :


گل کلم را شسته و آنرا خرد کنيد ، روغن را در ماهي تابوه آب کرده و پياز را کمي در آن سرخ کنيد ، سپس عصاره گوجه فرنگي ، سير ، نمک و فلفل سياه را بريزيد بگذاريد روي آتش ملايم مدت ده دقيقه بجوشد


سپس کلم خرد شده را به آن اضافه کنيد بگذاريد 20 دقيقه ديگر بپزد بالاخره جعفري خرد کرده را ريخته و غذا را سر سفره بيا وريد


بیشتر بخوانید  آموزش تصویری درست کردن ژله در پوست پرتقال
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *