رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت را معتبرترین و مطمئن ترین مرجع اطلاع رسانی بیماری ها در کشور اعلام کرد.
عباس صداقت با بیان اینکه در مورد بیماری هایی مانند ایدز، سیستم مراقبتی پیشرفته ای در کشور داریم، به ایلنا گفت: در این سیستم مراقبتی حدود 4 تا 5 سال است که آخرین استانداردهای درمانی اعمال می شود که عبارت است از مسئولیت وزارت بهداشت.»
وی در خصوص جمع آوری اطلاعات بیماران مبتلا به ایدز در کشور گفت: اطلاعات بیماران HIV در تمامی دانشکده های علوم پزشکی کشور، سازمان های انتقال خون با ایجاد پرونده الکترونیکی بیماران جمع آوری شد و بر اساس این داده ها تعداد بیماران مبتلا به ایدز جمع آوری شد. 28000 مورد ایدز تا ابتدای تابستان امسال ثبت شده است.
گروه های پرخطر را هر دو سال یکبار کنترل کنید
صداقتی ادامه داد: یکی دیگر از روش های جمع آوری اطلاعات از بیماران مبتلا به ایدز، پایش دو ساله توسط کارشناسان وزارت بهداشت است که بر اساس آن گروه های در معرض خطر تزریق و رفتار جنسی مورد بررسی قرار می گیرند تا برنامه های مداخله ای برای کاهش آن تهیه شود.
وی افزود: یکی دیگر از روشهای جمعآوری اطلاعات این بیماری، روش «مدلسازی ریاضی» است که توسط سازمان ملل متحد برای معرفی این نرمافزار به کشورهای جهان استفاده میشود تا از نتایج آن در سیاستگذاری سلامت و برنامهریزی کشور استفاده شود.
رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت ایران ادامه داد: در نتیجه همیشه دو رقمی از تعداد مبتلایان به ایدز وجود دارد. بیا.
صداقت استفاده از آمار بیماری ها را شامل سه بخش دانست: اطلاعات عمومی، اطلاعات در مورد محققان و اطلاعات در مورد سیاست و برنامه ریزی.
وی با اشاره به نقش مهم «مطبوعات» در آگاهی بخشی به بیماری ها، گفت: از آنجایی که جامعه شناخت دقیقی از اعداد بیماری ها ندارد، رسانه ها می توانند ابعاد دیگری از زوایای بیماری را آشکار کنند.
صداقتی با تاکید بر لزوم هشدار رسانه ها نسبت به اعتیادهای پرخطر، رابطه جنسی، رابطه جنسی محافظت نشده و محافظت نشده، مصرف مواد مخدر و محرک ها، گفت: اگر فردی احساس کرد در معرض رفتارهای پرخطر قرار دارد، دانستن آن کافی است. برای درمان رفتن
وی به ارائه مشاوره بیماری های رفتاری در تمامی استان ها که زیر نظر معاونت بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور است، پرداخت و ادامه داد: تمامی مراکز در 118 استان از این مراکز اطلاع رسانی دارند و این مراکز آماده ارائه نکات مبهم هستند. برای بیماران از طریق تلفن و ارائه آموزش. به آنها درمان رایگان لازم حتی در صورت نیاز به آزمایش بدهید تا بدون هیچ مدرک شناسایی (محرمانه) تحت درمان قرار گیرند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نکته مهم این است که کشور به پیشرفته ترین سیستم های تشخیص و درمان ایدز مجهز شده است که در صورت مراجعه به موقع و درمان مناسب، امید به زندگی مانند سایر افراد جامعه خواهد بود. “
منبع: طبنا