کیک کالباس


غذا

کیک کالباس

مواد لازم :

*آردسفيد يك كيلوگرم

*تخم‌مرغ 12 عدد

*كالباس 250 گرم

*نمك به ميزان لازم

*كره يا مارگارين 250 گرم

*روغن‌زيتون 50 گرم

*بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري

*زرده تخم‌مرغ يك عدد

طرز تهيه :

آرد، بيكينگ‌پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن‌زيتون را كم‌كم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آن‌گاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد.

كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه‌اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت يك‌ساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نمي‌باشد.


بیشتر بخوانید  تهیه اسپاگتی با سس پستو و مارینارا در منزل

دیدگاهتان را بنویسید