کیک قاشقی فوری درست کن بدون فر و همزن | طرز تهیه کیک قاشقی بدون جذب روغن +ویدئو


طرز تهیه کیک قاشقی بدون جذب روغن 

 

کیک قاشقی یکی از محبوب‌ترین دسرهای ایرانی است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می‌توان آن را تهیه کرد. این کیک بافت نرم و لطیفی دارد و به همین دلیل مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است.

در این دستور، ما یک کیک قاشقی فوری و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم که جذب روغن ندارد. این کیک را می‌توانید در کمتر از نیم ساعت و با چند قلم مواد در دسترس تهیه کنید.

مواد لازم:

* تخم مرغ: ۱ عدد

* وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

* شکر: نصف لیوان

* ماست یا شیر: نصف لیوان

* آرد: ۱ لیوان

* بکینگ پودر: ۱ قاشق مربا‌خوری

طرز تهیه:

1. تخم مرغ، وانیل و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

2. ماست یا شیر را اضافه کنید و هم بزنید.

3. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

4. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقدار کمی روغن بریزید.

5. از مواد کیک قاشقی برداشته و در ماهیتابه بریزید و به شکل دایره پهن کنید.

6. اجازه دهید کیک قاشقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف بپزد تا طلایی شود.

7. کیک قاشقی را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

* می‌توانید مقدار شکر را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

* اگر غلظت مواد کیک قاشقی از ویدئو رقیق‌تر بود، چند قاشق آرد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  تداوم گرانی قیمت طلا و سکه در ایران

* اگر غلظت مواد کیک قاشقی از ویدئو سفت‌تر بود، یک قاشق ماست یا شیر اضافه کنید.

* حتماً حرارت ماهیتابه را کم کنید تا کیک قاشقی کاملاً مغزپخت شود.

* در حین پخت کیک قاشقی، می‌توانید با قاشق از روغن روی آن بریزید تا خوب پف کند.

* می‌توانید کیک قاشقی را با شکلات آب شده، سس شکلاتی، شکر و دارچین یا هر مواد دیگری که دوست دارید سرو کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید