کیک اونم با آرد نخودچی! خیلی راحت و سریع درستش کن


مواد لازم کیک نخود

آرد شیرینی پزی 1 لیوان
آرد نخودچی 1 لیوان
3 عدد تخم مرغ
شکر 1 لیوان
½ لیوان شیر
روغن مایع ½ فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق
¼ قاشق چایخوری وانیل
پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
5 قطره اسانس پرتقال
مقدار کافی دانه کنجد


طرز تهیه کیک نخودچی

طرز تهیه کیک آرد نخودچی

برای تهیه کیک نخودی خوشمزه ابتدا پرتقال را بشویید و سپس پوست آن را جدا کنید. سپس پوست پرتقال را ریز رنده کنید. سپس پوست پرتقال را در ظرفی ریخته و مقداری آب سرد روی آن می ریزیم
بعد از 30 دقیقه پوست پرتقال را در یک صافی بریزید سپس اجازه دهید آب اضافی آن کاملا کشیده شود. سپس یک قابلمه انتخاب می کنیم و پوست پرتقال را داخل آن می ریزیم و قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم.

در این مرحله قابلمه را روی آتش می گذاریم و می گذاریم آب بجوشد. سپس بعد از به جوش آمدن آب، پوست پرتقال را دوباره آبکش کرده و در قابلمه ای بریزید و این کار را ۲ تا ۳ بار انجام دهید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.


دستور پخت کیک نخودچی

انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ را با وانیل و شکر اضافه می کنیم و با همزن برقی 5 دقیقه هم می زنیم تا مواد کشدار و سفید شود. سپس شیر را به همراه روغن مایع به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
در این مرحله پوست پرتقال رنده شده و اسانس پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس بیکینگ آرد، آرد نخودچی و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه بریزید و دو بار الک کنید.

بیشتر بخوانید  دستور تهیه ته چین کباب تابه ای

حالا مخلوط آرد را در الک بریزید و در 3 مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک کنید سپس با لیسک مخلوط کنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و کف قالب را با روغن چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می گذاریم.
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم و سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. در مرحله بعد، مایه کیک را در قالب مورد نظر خود بریزید، سپس قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بکوبید تا حباب های هوا در مایه کیک کاملا از بین برود.

باید بخوانید:

حالا به عنوان تزیین مقداری کنجد روی کیک بپاشید، سپس قالب کیک را در فر قرار دهید و کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. بعد از این مدت کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست کنید.
برای این منظور یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی داخل کیک فرو کنید، اگر چیزی نچسبید کیک کاملا پخته شده است. سپس کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم خنک شود سپس به دلخواه برش می دهیم. دلپذیر.


دیدگاهتان را بنویسید