کوکو کدو و نخود، یک غذای خوشمزه و رژیمی | طرز تهیه کوکو کدو و نخود +ویدئو


طرز تهیه کوکو کدو و نخود 

 

کوکو کدو و نخود یک غذای ایرانی است که از ترکیب کدو سبز، نخود، سیب زمینی، پیاز، ادویه‌جات و آرد یا پودر سوخاری تهیه می‌شود. این غذا یک گزینه‌ی عالی برای افراد گیاه‌خوار یا کسانی است که به دنبال یک غذای رژیمی هستند.کدو سبز یک سبزی کم‌کالری و کم‌چربی است که سرشار از فیبر، ویتامین C و پتاسیم است. نخود نیز یک منبع عالی پروتئین، فیبر و آهن است. سیب زمینی نیز یک منبع کربوهیدرات پیچیده و نشاسته است که می‌تواند به ایجاد بافت و طعم به کوکو کمک کند.

مواد لازم:

* نخود: ۲ لیوان فرانسوی

* سیب زمینی: ۲ عدد

* پیاز: ۱ عدد

* کدو سبز: ۲ عدد

* ادویه‌ها: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره

* پیاز کوهی: ۲ قاشق غذاخوری

* آرد سفید یا پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

* تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه:

۱. شب قبل نخود را خیس کنید و سپس آن را بپزید. سپس با گوشت‌کوب یا هر وسیله دیگری پوره کنید.

۲. سیب زمینی‌ها را آبپز کنید و رنده کنید.

۳. کدو سبزها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

۴. تمام مواد را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

۵. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و پیاز کوهی را اضافه کنید.

۶. آرد سفید یا پودر سوخاری را اضافه کنید.

۷. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

۸. مایه کوکو را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

۹. پس از ۱ ساعت کوکوها را به شکل دلخواه فرم دهید و در روغن سرخ کنید.

بیشتر بخوانید  دولت باید ستون فقرات فدراسیون ورزش های روستایی باشد

* برای اینکه کوکوی شما تردتر شود، می‌توانید مقدار آرد سفید یا پودر سوخاری را افزایش دهید.

* اگر کوکوی شما خیلی شل است، می‌توانید مقدار آرد سفید یا پودر سوخاری را بیشتر کنید.

* اگر کوکوی شما خیلی سفت است، می‌توانید مقدار تخم مرغ را بیشتر کنید.

* می‌توانید به کوکوی خود سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای یا هویج رنده شده اضافه کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید