کوفتی به این لذیذی نه کسی دیده نه خورده! | طرز تهیه کوفته لذیذ و آبدار +ویدئو


 

کوفته یک غذای گوشتی است که از ترکیب گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سیر، سبزیجات، ادویه‌جات، و آرد سوخاری تهیه می شود در ادامه برای یادگیری این کوفته لذیذ با ما همراه باشید.

مواد لازم:

* ۱ کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده با چربی متوسط

* ۱ عدد پیاز بزرگ یا ۲ عدد پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته

* ۲ عدد فلفل دلمه‌ای یا کاپیا (آب‌گرفته)

* ۳ حبه سیر رنده‌شده

* یک مشت جعفری خردشده

* ۱ قاشق چایخوری رب فلفل (اختیاری)

* ۱ لیوان آرد سوخاری

* ۲۰۰ میلی‌لیتر آب معدنی گازدار

* ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

* ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن

* ۱ قاشق چایخوری فلفل پرک ترکی (پول بیبر)

* ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز

* ۱ قاشق چایخوری زیره

* نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. از آب پیاز برای کوفته استفاده نمی‌کنیم.

۲. فلفل دلمه‌ای یا کاپیا را ریز خرد کرده یا در غذاساز بریزید. سپس آب آن را نیز بگیرید. برای این کار می‌توانید فلفل را در صافی ریخته و فشار دهید.

۳. جعفری را ریز خرد کنید.

۴. تمام مواد ذکرشده را در یک کاسه بزرگ ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. ورز دادن کوفته‌ها تأثیر زیادی بر طعم و بافت آنها دارد. بنابراین حتماً ۱۰ دقیقه یا بیشتر ورز دهید.

نکته: آب معدنی گازدار باعث می‌شود که کوفته‌ها نرم و آبدار شوند و در حین پخت خیلی خشک نشوند.

۵. گوشت چرخ‌کرده ورز داده‌شده را حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس آن را شکل دهید.

۶. دست خود را با کمی روغن چرب کنید و از مواد کوفته به اندازه نارنگی برداشته و شکل دهید. با سیخ چوبی روی آنها خطوطی ایجاد کنید.

بیشتر بخوانید  اما اگر کابینه جدید لبنان باشد

۷. کوفته‌ها را در سینی فر قرار دهید. در صورت تمایل می‌توانید روی آنها را با کمی روغن چرب کنید.

۸. کوفته‌ها را در طبقه وسط فر از قبل گرم‌شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. فراموش نکنید که هر از گاهی آنها را برگردانید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید