طرز تهیه کوفته پاییزی ساده برای گیاهخواران
با دلگرم همراه شوید و از این غذای گیاهی و رژیمی لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ی کوفته قالبی سیب و گردو
-
یک پیمانه عدس نپخته -
یک پیمانه گردو خرد شده -
3 قاشق غذاخوری پودر دانه کتان+ نصف پیمانه آب -
3 حبه سیر له شده -
یک و نیم پیمانه پیاز خردشده -
یک پیمانه کرفس خردشده -
یک پیمانه هویج رنده شده -
یک سوم پیمانه سیب پوست کنده و رنده شده -
یک سوم پیمانه کشمش -
نصف پیمانه آرد جو -
سه چهارم پیمانه پودر سوخاری -
سه چهارم قاشق چایخوری آویشن -
نمک و فلفل به مقدار لازم -
لعاب سیب و بالزامیک: -
یک چهارم پیمانه کچاپ -
دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک -
دو قاشق غذاخوری کره سیب (کره سیب شکل خیلی غلیظ پوره سیب است که با حرارت کم و مدت طولانی سیب را با آب می پزند تا قند موجود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوه ای درآید.)
طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو
-
دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید. عدس ها را بشویید و با نمک و سه پیمانه آب داخل قابلمه بریزید تا جوش بیاید. -
سپس حرارت را کم کنید، در آن را بردارید و 40-45 دقیقه بپزید. دائما هم بزنید و اگر نیاز بود آب اضافه کنید. -
هدف این است که عدس ها کاملا پخته و له شوند. سپس عدس را بکوبید. -
گردو ها را حدود 8-10 دقیقه در فر با دمای 325 درجه قرار دهید. -
سپس از فر خارج کرده و دمای فر را به 350 درجه فارنهایت افزایش دهید. -
پودر کتان را با آب در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و کنار بگذارید. -
یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. -
سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید. نمک بزنید. -
حالا کرفس خردشده و سیب و هویج رنده شده و عدس له شده را اضافه کنید. 5 دقیقه یا بیشتر تفت بدهید. از روی حرارت بردارید. -
در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید. -
ظرف مخصوص فر را چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. -
مخلوط را محکم در ظرف فشار دهید. -
مواد لعاب را ترکیب کنید و سپس نیمی از آن را روی کوفته پخش کنید. بقیه را نگه دارید تا با کوفته بخورید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی