کوفته برنجی یک غذای خوشمزه و بی نظیر! | طرز تهیه کوفته برنجی +ویدئو


 

کوفته برنجی نوعی کوفته است که در آن از برنج به جای لپه یا نخود به عنوان ماده اصلی استفاده می‌شود. این کوفته طعمی دلچسب و بافتی نرم و لطیف دارد و به دلیل استفاده از برنج، پخت آن سریع‌تر و آسان‌تر از کوفته‌های سنتی است.

مواد لازم:

* به ازای هر لیوان برنج پخته، 1 عدد تخم مرغ

* گوشت چرخ‌کرده به مقدار دلخواه

* سبزی خشک (ترخون، جعفری، گشنیز و…)

* نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران آب‌کرده، زیره و دارچین

* پیاز رنده‌شده

* رب گوجه‌فرنگی

طرز تهیه:

1. پیاز رو رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید.

2. پیاز، گوشت چرخ‌کرده، برنج پخته، تخم مرغ و ادویه‌ها رو به هم اضافه کنید و خوب ورز بدید.

3. مواد رو به شکل دلخواه (مثلاً دوکی) دربیارید و دو طرفش رو توی کمی روغن تفت بدید.

4. توی همون تابه، رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه رو تفت داده و آب جوش اضافه کنید تا سس غلیظ بشه.

5. کوفته‌ها رو توی سس بذارید و اجازه بدید تا جا بیفتن.

نکات:

* این کوفته چون لپه، آرد و آرد نخودچی نداره، چسبندگیش رو از تخم مرغ می‌گیره.

* هر وقت این کوفته رو درست کردید، یاد منم بکنید 

* می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از مرغ چرخ‌کرده یا ترکیبی از گوشت و مرغ استفاده کنید.

* برای طعم بهتر، می‌توانید داخل کوفته‌ها را با آلو، گردو یا زرشک پر کنید.

* می‌توانید از زعفران دم‌کرده برای خوشرنگ‌تر شدن سس کوفته استفاده کنید.

* کوفته برنجی را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

کوفته برنجی یک غذای خوشمزه و مغذی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام سرو شود.

بیشتر بخوانید  مجتبی جباری: برخی با جادو جنبل به موفقیت می‌رسند | مجتبی جباری: طرف اسم و رسم دارد ولی به سراغ جادو جنبل رفته+ویدئو

دیدگاهتان را بنویسید