طرز تهیه کورن داگ کره ای
کورن داگ یک غذای فست فود محبوب است که از یک سوسیس هات داگ تشکیل شده است که با لایه ای از خمیر آرد ذرت پوشانده شده و در روغن سرخ می شود. کورن داگ ها معمولاً روی چوب سرو می شوند و اغلب با سس کچاپ، سس خردل یا سس سالسا سرو می شوند. کورن داگ ها از دهه ۱۹۲۰ در ایالات متحده محبوب شده اند و امروزه در سراسر جهان یافت می شوند.
کورن داگ ها می توانند به روش های مختلفی تهیه شوند. دستور العمل سنتی شامل استفاده از آرد ذرت، آرد گندم، تخم مرغ، شیر و نمک است. برخی دستور العمل ها همچنین شامل استفاده از مواد دیگری مانند بکینگ پودر، پودر سیر یا پودر پیاز هستند.
کورن داگ یه فست فود بی نظیر که باید حتما درستش کنی! | طرز تهیه کورن داگ خوشمزه و جذاب +ویدئو
کورن داگ ها معمولاً در روغن داغ سرخ می شوند. زمان دقیق پخت به اندازه کورن داگ ها بستگی دارد، اما معمولاً حدود 2-3 دقیقه طول می کشد تا طلایی شوند.
کورن داگ ها را می توان به صورت تازه یا سرد سرو کرد. آنها معمولاً به عنوان میان وعده یا غذای اصلی سرو می شوند.