کمبود پزشک در روستاها و مناطق فقیرنشین


دکتر سید حسن هاشمی در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت کشور، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلاتی که در حال حاضر در حوزه سلامت، پژوهش و آموزش وجود دارد. این طرح حل شده است، اما 10 تا 12 سال طول می کشد تا به اهداف ایده آل خود برسد.

کمبود پزشک در روستاها و مناطق فقیرنشین

وی با تاکید بر گسترش گردشگری سلامت با توجه به ظرفیت ها و امکانات دانشگاه های علوم پزشکی کشور، تصریح کرد: به منظور ساماندهی گردشگری سلامت در کشور شورایی با حضور نمایندگان سازمان جهانگردی، وزارت اطلاعات تشکیل شد. وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت که دانشگاه های علوم پزشکی با افزایش برنامه های نظارتی وارد این حوزه شوند.

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود پزشک عمومی و متخصص در مناطق روستایی و فقیرنشین کشور گفت: در حال حاضر اکثر پزشکان در شهرهای مرکزی مستقر هستند و نیاز به رفع این مشکل و رسیدن به استاندارد لازم را می سنجیم. “

کمبود پزشک در روستاها و مناطق فقیرنشین

هاشمی در ادامه به تلاش و توجه به ارتقای خدمات ویزیت که در قالب بسته حمایتی از برنامه تحول نظام سلامت ابلاغ شد اشاره کرد و خاطرنشان کرد: دانشگاه های علوم پزشکی با توجه به نیازها در نقاط مختلف شهر تشکیل شود. از هر منطقه

وی در خصوص تخصص پزشکان در بیمارستان های دانشگاهی نیز گفت: پزشکان مسکن به ویژه در گروه های آسیب پذیر مانند اورژانس، بیهوشی، قلب، زنان و زایمان و جراحی باید اجرایی شود و دانشگاه ها می توانند از اعضای هیأت علمی جوان در این زمینه استفاده کنند. “متاسفم.

بیشتر بخوانید  6 خاصیت معجزه آسا ثعلب برای سلامتی

منبع: طبنا


دیدگاهتان را بنویسید