کلبه عمو پورنگ از هم پاشید



آنچه دیگران می خوانند:


به گفته تهیه کننده برنامه عمو پورنگدر این بین به بیستمین سالگرد خود رسید که عملا از هم پاشید. داریوش فرزایی با نام مستعار عمو پورنگ او در اول مرداد 1352 در تهران به دنیا آمد. عمو پورنگ او ششمین فرزند خانواده است. مادر عمو پورنگ سیده فاطمه گیلانپور در سال ۱۳۱۵ در گیلان متولد شد و پدرش آذری است.

این روزها با ورق زدن شبکه های تلویزیونی متوجه غیبت مجریان مطرح کودکی می شوید که تا چند سال پیش در تلویزیون برنامه داشتند. مجریانی که پس از سال ها تلاش برای بالا بردن چهره و پذیرفتن آنها به مخاطبان برای رساندن پیام، دیگر در کادر تلویزیون حضور ندارند. برنامه نویسانی که به گفته خودشان باز هم نتوانستند فایل برنامه های قبلی خود را ببندند چه برسد به اینکه برنامه جدیدی بسازند!

مسلم آقاجان زاده تهیه کننده برنامه کلبه آموپورنگ درباره وضعیت برنامه های کودک در تلویزیون و به خصوص سرنوشت این برنامه به ایسنا گفت: آخرین برنامه ما برنامه کلبه آمو پورنگ بود که در سال 1388 کلید خورد. و در سال 1400 تکمیل شد. در اوج کار به پایان رسید اما هنوز نتوانسته ایم آن را جمع آوری کنیم و متاسفانه هنوز نتوانسته ایم تسویه حساب مالی برای فکر کردن به کارهای جدید بدست آوریم. علیرغم وعده های مدیر، حتی بعد از سه سال هم موفق نشدیم. مشکل اینجاست که بعد از سه سال تورم این پول را به زیر صفر رساند و ما را با مشکلات زیادی مواجه کرد.

بیشتر بخوانید  سرنوشت سود صندوق پالایشی غیرسجامی‌ها چه می‌شود؟

به گفته این تهیه کننده برنامه «عمو پورنگ» ۲۰ ساله شد و عملا از هم پاشید.

وی در همین زمینه گفت: این برنامه یکی از قدیمی ترین برنامه های تلویزیون بود که در این سال ها همه بازیگران در کنار هم بودند و چنین اتفاقی در چندین برنامه دیده می شود. زیرا موقعیت برنامه نویس اغلب تغییر می کند. ما یکی از قدیمی ترین تهیه کنندگان برنامه کودک هستیم و بیستمین سالگرد برنامه ما با این مشکلات مالی و فروپاشی این برند بیست ساله تلویزیونی مواجه شد.

ما به فصل جدید فکر نمی کنیم

وی در پاسخ به اینکه از سوی مسئولان تلویزیون به این تهیه کننده پیشنهاد بازگشت برنامه «عموپورنگ» داده نشد؟ وی تصریح کرد: معاون سیمه لطف دارد و پیشنهاد می دهد اما با این شرایط مالی و تورمی نمی توانیم دو سال بعد کار کنیم و پول خود را بگیریم و در نتیجه به فکر فصل جدید نیستیم. صاحب این برنامه رادیو تلویزیون است پس باید بیش از هر چیز دلسوز باشید. سرمایه انسانی که جمع آوری شده عملا پراکنده است و امکان جمع آوری عوامل وجود ندارد.

آقاجان زاده درباره عملکرد تلویزیون در رابطه با تولید برنامه هایش گفت: تلویزیون باید به صورت حساب خود پایبند باشد همانطور که تهیه کننده به تلویزیون متعهد می شود که برنامه را در موعد مقرر ارائه کند و اگر برنامه را تحویل ندهد. تنبیه و توبیخ می شود کار ما تمام شده است اما به قرارداد پایبند نیستیم و این یکی از مشکلات تلویزیون است.

در میان مجریان قدیمی تلویزیون در حوزه کودک، این روزها چهره الهه رضایی در تلویزیون که سال ها از عرصه اجرا دور بوده است، این روزها در قالب تبلیغات در تبلیغات و صفحه تلویزیون و البته خبری از اجرای برنامه جدید مجری نیست.

بیشتر بخوانید  پول‌های آزادشده ایران از کره جنوبی تا هفته آتی به قطر می‌رسد

مجید کناد مجری و برنامه ریز پیشکسوت نیز در سخنان اخیر خود به غیبت برخی افراد حرفه ای در تلویزیون اشاره کرد و به طعنه گفت که بیرون ما را بیشتر از خود تلویزیون قبول دارند.


دیدگاهتان را بنویسید