آیا به دنبال شغل جدیدی برای خود هستید؟ ممکن است بخواهید قبل از انتخاب شغل بعدی، نگاهی به این لیست بیندازید. ده شغلی که احتمال مرگ در آنها بسیار بیشتر از مشاغل دیگر است.
رتبه بندی این لیست بر اساس آمار و اطلاعات ایالات متحده آمریکا است و ممکن است در کشورهای دیگر متفاوت باشد.
10- رانندگی کامیون میزان مرگ و میر 27 از 100000 است
12 درصد از میانگین مرگ و میر در طول سال مربوط به رانندگان کامیون است. سال گذشته به طور میانگین 905 نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند. رانندگان کامیون قبل از رفتن به جاده آموزش های مختلف و سختی را پشت سر می گذارند که البته این امر خوبی است.
متأسفانه رانندگان خودروهای سواری در نزدیکی کامیون ها گیج می شوند و می خواهند با بیشترین سرعت و بی احتیاطی از این وسایل سبقت بگیرند. بیش از 70 درصد تصادفات رانندگی به همین دلیل اتفاق می افتد.
یکی دیگر از مشکلات رانندگان کامیون فشار بیش از حد است. برخی از این افراد بدون استراحت به طور مداوم رانندگی می کنند که بسیار خطرناک است و باعث تصادفات و خسارات جبران ناپذیر می شود.
9- میزان مرگ و میر برقکارها 34 از 100000 است
کار بسیار خطرناکی است. این افراد باید به صورت عمودی از تیرهای عظیم بالا بروند و با وجود وسایل ایمنی و وسایل حفاظتی، سال گذشته 36 نفر جان خود را از دست دادند.
کشنده ترین شغل دنیا؟
8- روفرها میزان مرگ و میر 35 از 100000 است
کوهنوردی، زانو زدن، خم شدن، حمل تجهیزات سنگین، گرما، باد و ساعات طولانی بیشتر فعالیت های سقف داران را تشکیل می دهد.
این فشارهای فیزیکی اغلب باعث بی توجهی در محل کار می شود و کارگران همیشه از وسایل حفاظتی استفاده نمی کنند. وقتی بی احتیاطی کار می کنید اشتباه بزرگی مرتکب شده اید زیرا علاوه بر آسیب هایی مانند شکستگی استخوان، سوختگی ناشی از قیر داغ و سایر خطرات احتمالی، بزرگترین خطر، سر خوردن و سقوط از نردبان و داربست است.
7- کشاورزان و دامداران میزان مرگ و میر 38 نفر از 100000 نفر است.
هنگام کار با ابزار و وسایل بزرگ برای مدت طولانی همیشه احتمال بروز حوادث وجود دارد. کار در مزارع با خانواده های کوچک و کم جمعیت و انجام کارهای تکراری و یکسان برای ساعات طولانی و استفاده از تجهیزات و مواد شیمیایی می تواند بسیار خطرناک باشد.
همچنین آموزش نادرست و غفلت و ناآگاهی فعلی می تواند صدمات و صدمات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. علاوه بر این، همیشه احتمال لگد زدن به جمجمه و صورت هنگام اسبها وجود دارد.
6- کارمندان شهرداری میزان فوت 42 نفر از 100000 نفر است
ماموران شهرداری یا افرادی که زباله جمعآوری میکنند، همیشه با خطراتی مانند آسیب رسیدن به دست توسط شیشه و سایر اشیاء تیز، مسمومیت با شیرابههای صنعتی و شیمیایی و یا حتی جراحت در هنگام ریختن زباله در ماشین مخصوص مواجه هستند.
5- کارگران ساختمانی از هر 100000 نفر 61 نفر فوت می کنند
این کارگران سخت کوش هستند که قاب ساختمان های جدید، پل ها و سازه های بزرگ را در جهان می سازند.
بدیهی است افرادی که این شغل را انتخاب می کنند باید از سلامت جسمی و روحی کامل برخوردار باشند زیرا یک قدم اشتباه می تواند آنها را چندین طبقه پایین بیاورد و باعث مرگ شود.
حتی با وجود بهترین و مجهزترین تجهیزات حفاظتی و قوانین سختگیرانه برای توقف کار در شرایط بد آب و هوایی، همچنان آمار مرگ و میر کارگران زیاد است.
4- چوب بری میزان مرگ و میر 81 از 100000 است
کارگران چوب بری معمولاً مجبورند درختان را در مکان های سخت و نامناسب قطع کنند. در تپه های بلند و با وجود وزش باد شدید که باعث ریزش درختان می شود. علاوه بر این، ساعات کاری طولانی معمولا باعث خستگی و کاهش سطح هوشیاری می شود و همین مشکل عامل بروز حوادث مختلف است.
البته اخیرا چوب بران با استفاده از وسایل ایمنی جان بسیاری از کارگران خود را نجات داده اند.
3- خلبانان و خدمه پرواز 88 نفر از 100000 نفر
بسیاری از مردم فکر می کنند که شغل خلبانی تنها به حمل مسافر و تجهیزات تجاری ختم می شود.
اگر خلبانانی باشند که وظیفه ارزیابی خاک یک منطقه را دارند، در معرض آن گرد و غبار یا مواد شیمیایی قرار می گیرند که می تواند بسیار خطرناک باشد.
برخی از خلبانان باید در زمینی فرود بیایند که باند فرودگاه ندارد یا آنقدر نزدیک به سطح پرواز کنند که توسط رادارهای دشمن قابل شناسایی نباشد. سال گذشته 101 خلبان جان خود را از دست دادند.
2- صیادان میزان مرگ و میر به ازای هر 100000 نفر 142 نفر است
معمولاً صنعت ماهیگیری یکی از کشنده ترین و خطرناک ترین مشاغل به حساب می آید. استفاده از تجهیزات و ابزار سنگین، هوای طوفانی در دریا، امواج سرکش و از همه مهمتر کمبود جا برای رفت و آمد از جمله خطرات بارز این شغل است.
1- کارگران تیرهای تلفن میزان مرگ و میر 184 نفر از 100/000
در سال 2006، 18 کارگر تیر تلفن جان باختند. البته در مقایسه با مشاغل دیگر این آمار مرگ و میر کم به نظر می رسد. اما چرا این شغل اینقدر خطرناک است؟
شرکت های تلفن همراه همواره در تلاش برای ساخت دکل های مخابراتی بیشتر و بیشتر و در نتیجه با امنیت کمتر هستند. اما این کارگران تحت پوشش بیمه نیستند و اگر فردی در این شغل آسیب ببیند مبلغ بسیار ناچیزی را از پیمانکار مربوطه دریافت خواهند کرد. به همین دلیل این شغل امنیت بسیار کمی دارد.