نحوه استفاده از کارت سوخت
دلگرم کننده: امیر وکیل زاده مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ گفت: از صبح روز سه شنبه (21 مرداد) تمامی خودروهای بنزینی باید از محل سوخت سوخت دریافت کنند. وی گفت: از مردم سراسر کشور می خواهیم که از کارت شناسایی برای سوخت استفاده کنند.
اما باز هم تاکید می کنیم که مردم نگران نباشند چرا که در این مرحله به هیچ عنوان وارد جایگاه نمی شود و به دلیل نداشتن کارت شناسایی سوخت نمی توانند بنزین بزنند.
وکیل زاده با بیان اینکه سوخت از 22 مردادماه با شناسنامه عرضه می شود، تصریح کرد: با این حال تاکید می کنیم در این مرحله مردم نگران تامین سوخت نباشند و تا زمانی که همه کارت نداشته باشند، کارت جایگاه فعال می ماند.
نیمی از هموطنان هنوز کارت سوخت المثنی ثبت نکرده اند
وی بیان کرد: متاسفانه نیمی از هموطنان هنوز کارت سوخت المثنی ثبت نکرده اند؛ بنابراین در هفته گذشته بالغ بر 200 هزار نفر برای ثبت نام کارت سوخت المثنی اقدام کردند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: با هماهنگی های انجام شده کارت سوخت جایگاه ها به مدت چند روز در اختیار مردم قرار می گیرد و تا زمانی که مطمئن شویم همه دارندگان خودرو و موتورسیکلت دارای کارت و کارت هستند. هیچ مشکلی وجود ندارد.” محدودیت ها اعمال نمی کنیم.
وکیل زاده افزود: انتظار ما از مردم این است که برای سوخت خودرو باید کارت شناسایی کنند چرا که ممکن است در روزهای آینده محدودیت هایی برای سوخت گیری وجود داشته باشد.
وی با اشاره به میزان لیتر برای سوخت گیری گفت: در حال حاضر عدد مشخصی وجود ندارد که هموطنان با آن مشکل داشته باشند اما این عدد می تواند به 30 تا 40 لیتر یا کمتر در روز برسد اما توصیه ما این است که هموطنان حتما از یک بلیط برای سوخت برای اجتناب از این محدودیت ها استفاده کنید.
رمز کارت سوخت چهار رقم آخر کد ملی هر فرد است
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در خصوص رمز کارت های سوخت افزود: در یک ماه آینده شرایطی فراهم شده است که رمز تمامی کارت های سوخت موجود به چهار رقم آخر کد ملی بازگردانده شود. “.” بنابراین افراد می توانند با مراجعه به پمپ بنزین و وارد کردن چهار رقم آخر کد ملی خود، آن را فعال کنند.
وکیل زاده افزود: اگر افرادی برای کارت های خود رمز شخصی تعیین کرده و آن رمز را به خاطر بسپارند، باز هم می توانند از رمز شخصی خود استفاده کنند.
وی در خصوص کارت های تاخیری گفت: شهروندان می توانند ابتدا در سامانه پست مردمی از محل دقیق کارت های سوخته رها شده در پست اطلاع پیدا کنند و سپس با باجه های معوقه دفاتر پستی منتخب شهرستان تماس بگیرند.
710000 کارت سوخت در اداره پست وجود دارد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: طبق آمار به دست آمده در ماه گذشته بالغ بر 710 هزار کارت سوخت در باجه های معلق داشتیم که از این تعداد حدود 200 هزار کارت به صاحبان آنها تحویل داده شد.
وی با اشاره به اینکه در صورت عدم رمزگذاری، کارت سوخت در سامانه رهگیری مرسولات شرکتی قابل جستجو است، گفت: آدرس این سامانه (najatracking.post.ir) است و شهروندان با داشتن VIN می توانند کارت سوخت را پیگیری کنند. ماشین های شماره کارت. آنها به تنهایی عمل می کنند.
وکیل زاده ادامه داد: یکی از اهداف طرح کارت سوخت، جلوگیری از قاچاق سوخت است; بنابراین کارت های سوخت نیز با توجه به اطلاعات موجود خود میزان مصرف سوخت خودرو را نشان می دهند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تصریح کرد: همچنین افرادی که تاکنون اقدامی برای دریافت کارت سوخت المثنی انجام نداده اند در اسرع وقت به یکی از کلانتری های +10 مراجعه و منتظر سوخت خود باشند. کارت با ثبت اطلاعات صادر می شود.» «طی 35 روز کارت سوخت درب منزل صادر می شود.
به گفته وی روزانه حدود 45 هزار کارت سوخت تهیه می شود که به مراکز پستی سراسر کشور ارسال می شود.
با استانداردهای بنزین کشور، نیازی به عرضه مجدد در جایگاه ها نیست
وکیل زاده افزود: بنزینی که به جایگاه ها تحویل می دهیم، تولید استاندارد پالایشگاه های کشور است و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به هیچ وجه توزیع مکمل ندارد. سازمان ملی استاندارد مسئولیت بررسی ها را بر عهده دارد و کنترل ها و نظارت های خود را در این زمینه دارد و در صورت وجود اضافات غیراستاندارد باید آنها را جمع آوری کند.
وی افزود: وظیفه ما تامین بنزین سالم برای مردم است و بازرسان ما همواره در این زمینه نظارت دارند و البته با توجه به استانداردهای بنزین در کشور نیازی به عرضه مجدد در جایگاه ها نیست.