کرونا نمایشگاه «یوهانس ورمیر» در آلمان را تعطیل کرد  



به گزارش سلام نو، ایرنا به نقل از روزنامه هنر چاپ لندن نوشت: نمایشگاهی از ۱۰ نقاشی یوهانس ورمیر، نقاش معروف هلندی، در درسدن آلمان یکی از چند نمایشگاهی است که به دلیل محدودیت‌های کرونایی‌ جدید در ایالت زاکسن این کشور دستکم تا ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) تعطیل شدند.

زاکسن بالاترین آمار ابتلا به کرونا در آلمان را دارد و در هر هفت روز از هر ۱۰۰ هزار نفر، یک هزار تن به این بیماری مبتلا می‌شوند، آماری که در آلمان بی‌سابقه است. روز دوشنبه (۱ آذر) در مجموع بیش از ۴۵ هزار مورد ابتلای جدید در سراسر این کشور اروپایی گزارش شد. از زمان آغاز شیوع کرونا در این کشور مارس ۲۰۲۰ (فروردین ۹۹) تا لحظه تنظیم خبر بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به این بیماری مبتلا شده و ۹۹ هزار و ۸۰۰ نفر درگذشته‌اند؛ همچنین بیش از ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر (۶۸ درصد) در این کشور واکسن زده‌اند. 

بحران کرونا در آلمان تا جایی پیش رفته که ینس اشپان وزیر بهداشت آلمان هشدار داد انتظار دارد تا پایان زمستان همه در آلمان یا علیه کرونا واکسینه شده، یا از ابتلای به این ویروس بهبود یافته و یا مرده باشند.

زاکسن اولین ایالت آلمان است که در چهارمین موج شیوع کرونا موزه‌های خود را تعطیل می‌کند. در این ایالت همچنین برگزاری بازارهای کریسمس نیز ممنوع شده و رستوران‌ها تنها تا ساعت ۸ بعد از ظهر اجازه فعالیت دارند. آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نسبت به برقراری محدودیت‌های شدیدتر سراسری برای مقابله با موج سنگین زمستانی هشدار داده است.   

نمایشگاه یوهانس ورمیر درسدن پیش از افتتاح در ماه سپتامبر (شهریور- مهر ۱۴۰۰)، دو بار به دلیل کرونا به تعویق افتاده بود و به گفته مسئولان، نمی‌توان آن را بیش از ۲ ژانویه (۱۲ دی ۱۴۰۰) تمدید کرد. نسخه‌ای از این نمایشگاه روز ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) در موزه هنر متروپولیتن توکیو برپا می‌شود و سپس در سه شهر دیگر ژاپن توقف خواهد داشت.

بیشتر بخوانید  سریال «بعد از آزادی» بعد از حاشیه‌های فراوان سرانجام به پخش رسید!

ماریون آکرمن، رئیس موزه‌های درسدن، تعطیلی این نمایشگاه را تاسف‌بار و در عین حال اجتناب‌ناپذیر خواند و گفت: وضعیت مردم زاکسن اسفبار است. باید به عنوان افراد یک جامعه کنار هم بایستیم و این به معنای محدود کردن حضور در فضاهای عمومی و افزایش آمار افراد واکسینه شده است.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر بیش از ۲۵۹ میلیون و ۱۷۲ هزار نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر جان باخته‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید