کره شمالی در گزارشی به سازمان ملل گفت که با بدترین بحران غذایی بیش از یک دهه گذشته روبرو شده است. گزارشی که توجه جهانیان را به این واقعیت جلب می کند که پیونگ یانگ از زمان روی کار آمدن رهبر جوان فعلی با بزرگترین چالش داخلی خود دست و پنجه نرم می کند.
به گزارش ایسنا ، کره شمالی در یک مطالعه داوطلبانه ملی با هدف بررسی اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد گفت: در سال 2018 ، تولید مواد غذایی به دلیل بلایای طبیعی و انعطاف پذیری ضعیف ، مواد کشاورزی کافی و مکانیزاسیون سطحی کاهش یافته است.
هیئت کره جنوبی در سازمان ملل متحد توجه خود را به گزارش روز سه شنبه جلب کرد. ظاهراً برای اولین بار کره شمالی این گزارش را به صورت علنی منتشر کرده است.
پیونگ یانگ همچنین تحریم های شورای امنیت سازمان ملل را مسئول مشکلات خود می داند. تحریم های اعمال شده علیه کره شمالی برای آزمایش موشک و سلاح هسته ای با هدف تولید کلاهک هسته ای.
در این گزارش آمده است: “موانع عمده ای در تلاش دولت برای دستیابی به توسعه پایدار در کره شمالی وجود دارد ، از جمله تحریم های مداوم و محاصره.
این گزارش پس از آن منتشر شد كه ماه گذشته كیم جونگ اون ، رهبر كره شمالی در رسانه های دولتی ظاهر شد و هشدار نادری درباره وخیم شدن اوضاع غذایی صادر كرد. این هشدار در طول سال ارائه می شود که مواد غذایی در حال کمبود است و بیشتر محصولات هنوز برداشت نشده اند.
کمبود مداوم مواد غذایی کره شمالی در اثر طوفان ها در سال 2020 و تصمیم کیم جونگ اون برای بستن مرزهای خود به دلیل همه گیر شدن تاج ، که تجارت حقوقی کوچک کره شمالی را نیز محدود می کند ، تشدید می شود.
طبق برنامه جهانی غذا ، حدود 40٪ از جمعیت کره شمالی دارای سو mal تغذیه هستند و ناامنی غذایی و سو mal تغذیه به طور گسترده ای گسترش یافته است.
کیم جونگ اون درخواست های آمریکا برای از سرگیری گفتگوهای خلع سلاح هسته ای را رد کرد. مذاکراتی که می تواند تحریم هایی را که اقتصاد کره شمالی را فلج می کند لغو کند.
انتهای پیام