کرمفیل کاراملی | کرم کاراملی برای انواع شیرینی
کرمفیل، نوعی کرم پرکاربرد در قنادی و نانوایی است که امروزه به صورت صنعتی نیز تهیه شده و در بسته بندی هایی به مشتریان مصارف خانگی عرضه می گردد . برای تهیه آن در منزل با دلگرم همراه شوید .
آموزش طرز تهیه کرمفیل کاراملی خانگی
مواد لازم برای کرمفیل کاراملی خانگی
-
شکر 450 گرم -
تخم مرغ 10 عدد -
شیر 3 فنجان -
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دستور تهیه کرمفیل کاراملی خوشمزه
-
1.5 فنجان از شکر را با ۴ قاشق آب در ظرف کوچکی ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر آب شده و رنگ آن طلایی شود. -
نیمی از این شربت را در ظرف مخصوص کرمفیل که بهتر است از جنس پیرکس و گود باشد ریخته و در ظرف بچرخانید تا همه بدنه ظرف به آن آغشته شود. -
نیم دیگر شربت را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و دوباره روی حرارت قرار دهید تا شکرهای کارامل شده حل شود و شربت کمی غلیظ شود. -
سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کرده، زردهها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفت و سفید شوند. -
در ظرفی جداگانه ۵ عدد از سفیدههای تخم مرغ را بزنید تا سفید شود. شیر را جوشانده و در حالی که داغ است روی زرده تخم مرغ بریزید، سفیده را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. -
مایه حاصل را در ظرف آغشته به کارامل ریخته و کرم را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید و یا از روش بن ماری استفاده کرده و آن را روی بخار آب قرار دهید تا بپزد. -
پس از ۱ ساعت، یک چنگال در آن فرو کرده و اگر چیزی به چنگال نچسبید آن را از فر خارج کرده یا از روی بخار بردارید. -
اجازه دهید تا کمی خنک شود، سپس در ظرف مناسب برگردانید و از شربت کاراملی که قبلا تهیه کرده بودید روی آن بدهید.
لذت آشپزی با دلگرم :
آموزش چند ایده برای تزیین کیک با ترافل های رنگی و خوشگل
طرز تهیه ی چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا
طرز تهیه ی بیسکو کیک یا سابله کیک در منزل
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی