کدام میوه رنگی از سرطان پیشگیری می کند؟


بر اساس گزارش ها خبرگزاری طبنامواد مغذی مختلف عمدتاً در سبزیجات و میوه‌های تازه یافت می‌شوند که دارای رنگ‌های روشن قرمز، نارنجی، زرد، سبز و غیره هستند. این غذای رنگارنگ حاوی رنگدانه هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و عادت آنها به مصرف آنها خطر ابتلا به سرطان را به حداقل می رساند. در این مطلب انواع میوه ها و سبزیجات رنگی و ماده موثره هر یک با خواص ضد سرطانی آن را ارائه کرده ایم.

قرمز

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

گوجه فرنگی و هندوانه

لیکوپن: یک آنتی اکسیدان، خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان پروستات را کاهش می دهد

نارنجی

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

هویج، انبه و کدو تنبل

بتاکاروتن: آنتی اکسیدان و تقویت کننده سیستم ایمنی

زرد مایل به نارنجی

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان


پرتقال، لیمو، گریپ فروت و هلو

ویتامین C و فلاونوئیدها: مانع از رشد سلول های سرطانی، سم زدایی و غیرفعال کردن ترکیبات مضر می شوند.

سبز تیره

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

اسفناج و انواع سبزیجات با برگ سبز تیره

فولات: در ایجاد سلول ها و ترکیبات سازنده اطلاعات ژنتیکی بدن موثر است

علف سبز

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم، گل کلم و کلم بروکسل

ایندول و لوتئین: استروژن اضافی و ترکیبات سرطان زا را از بدن خارج می کند

سبز روشن

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

سیر، سیر، پیازچه و مارچوبه

ترکیبات گوگردی: سلول های سرطانی را از بین می برد، تقسیم سلولی را کاهش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می کند

آبی

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

زغال اخته، انگور سیاه و آلو سیاه

آنتوسیانین ها: پاک کننده های رادیکال های آزاد

رنگ بنفش

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

انگور قرمز، گیلاس، گیلاس، توت قرمز و آلو

رسوراترول: ممکن است تولید استروژن را کاهش دهد

بیشتر بخوانید  تمشک

رنگ قهوه ای

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

غلات کامل و حبوبات

فیبر: ترکیبات سرطان زا را از بین می برد

نتایج همچنین نشان داد که فلفل قرمز و کلم بروکلی به طور موثری سلول های سرطانی را مهار می کنند.

سرطان، میوه های رنگی، رنگدانه ها، آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از سرطان

این مطالعه نشان داد که ترکیبی در فلفل قرمز به نام کپسایسین، که طعم تند فلفل ایجاد می کند، می تواند باعث آپوپتوز در سلول های سرطانی پانکراس شود، در حالی که هیچ تاثیری بر سلول های طبیعی پانکراس ندارد. آپوپتوز مرگ برنامه ریزی شده سلولی است و یکی از مکانیسم های طبیعی بدن برای از بین بردن سلول های سرطانی است.


دیدگاهتان را بنویسید