کتلت به سبک پخت مادربزرگ ها! | ترفند پخت کتلت ترد و خوشمزه +ویدئو


ترفند پخت کتلت ترد و خوشمزه

 

کتلت گوشت یک غذای ایرانی است که از گوشت چرخ کرده، پیاز، تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه جات تهیه می شود. این غذا یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان غذای اصلی یا غذای میان وعده سرو می شود.

 برای تهیه کتلت ترد ، می توانید از ترفندهای زیر استفاده کنید:

 از آرد سوخاری بیشتری استفاده کنید. آرد سوخاری به ترد شدن کتلت ها کمک می کند. برای تهیه کتلت ترد با یک تخم مرغ، می توانید از 2 پیمانه آرد سوخاری استفاده کنید.

 پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. آب پیاز باعث نرم شدن کتلت ها می شود. برای تهیه کتلت ترد با یک تخم مرغ، می توانید پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

 مایه کتلت را خوب ورز دهید. ورز دادن مایه کتلت باعث منسجم شدن آن می شود. برای تهیه کتلت ترد با یک تخم مرغ، مایه کتلت را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید.

 کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید. روغن داغ باعث ترد شدن کتلت ها می شود. برای تهیه کتلت ترد با یک تخم مرغ، کتلت ها را در روغن داغی که کاملاً داغ شده است سرخ کنید.

مواد لازم برای تهیه کتلت ترد:

 گوشت چرخ کرده: 500 گرم

 پیاز: 1 عدد

 آرد سوخاری: 2 پیمانه

 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

 روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت ترد:

1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

2. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  تغییر چهره شدید رضا رشیدپور همه را شوکه کرد؛ مجری معروف کچل شد! +عکس

3. مایه کتلت را خوب ورز دهید.

4. از مایه کتلت به اندازه دلخواه برداشته و به شکل کتلت درآورید.

5. کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

6. کتلت ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

7. کتلت ترد با یک تخم مرغ آماده است.

نکات:

 برای اینکه کتلت های شما تردتر شوند، می توانید به مایه کتلت 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نیز اضافه کنید.

 اگر می خواهید کتلت های شما طعم بهتری داشته باشند، می توانید به مایه کتلت سبزیجات دیگری مانند جعفری خرد شده یا گشنیز خرد شده نیز اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید