به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتاب «شهروندان در برابر روزنامه نگاران ؛ دروازه بان اخبار در عصر شبکه های اجتماعی »، اثر جدید دکتر اکبر نصرالهی و روحولا انصاری منتشر و راه اندازی شده است.
روحولا انصاری دارای مدرک کارشناسی ارشد روزنامه نگاری و پژوهشگر رسانه و فضای مجازی و رسانه های جدید و مشاور و طراح ساختار ویراستاری رسانه های دیجیتال در ایران و خارج از کشور است. اکبر نصرالهی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دانشکده علوم اجتماعی ، ارتباطات و رسانه است. پیش از آن ، دکتر نصرالهی سردبیر و بنیانگذار بخشهای مختلف خبری از جمله بخش ویژه اخبار ، مدیرکل اطلاعات و اخبار شبکه خبر ، مدیرکل آموزش و تحقیقات و مدیر کل نظارت بر رادیو و اخبار تلویزیون و برنامه های سیاسی. راهنمای اخبار منتشر شده ، مدیریت پوشش اخبار بحران در رسانه های حرفه ای ، اصول منتشر شده روزنامه نگاری و آینده ، تحقیقات خبری و دیپلماسی بازی دیجیتال
دفتر تحقیقات و برنامه ریزی رسانه ها با همکاری م Instituteسسه مطبوعاتی انتشارات ، كتابی با عنوان “شهروندان در برابر روزنامه نگاران” را در 10 فصل تحت عنوان “تحقیقات جهانی” ، “اخبار رسانه های اجتماعی” ، “اخبار ویروسی” ، “اخبار رسانه های اجتماعی” منتشر كرده است. “مبتنی بر نوآوری”. نظریه ، اخبار مربوط به شبکه های اجتماعی و نظریه آگاهی از شکاف ها ، پشتیبانی سایبری در فضای مجازی ، تحقیقات ایرانی ، چهار مدل اخبار – حفظ شبکه های اجتماعی و رسانه های رسمی ایران ، علل و تأثیرات ورود رهبران اندیشه ایران (فیلم و تلویزیون) بازیگران) به اخبار و دروازه بان پویا در وزیری 376 صفحه را منتشر می کند.
یکی از مباحث مهم این کتاب “نظریه تأثیر فضای مجازی” بر وقایع ایران و همچنین بررسی تأثیر فیلتر کردن جریان اخبار به زبان فارسی است. علاوه بر این ، این کتاب با همکاری چندین تأثیرگذار فعال و تعدادی از سردبیران و ویراستاران اخبار در رسانه های رسمی ایران ، به بررسی تأثیرات حضور رهبران اندیشه در جریانات خبری ویروسی در ایران می پردازد.
نویسندگان این کتاب مخاطبان را هدف قرار داده اند ، نه تنها روزنامه نگاران ، فعالان رسانه ای و معلمان ارتباطات و رسانه ها ، بلکه همچنین کلیه کارمندانی که به دلیل عدم درک کافی از شبکه های اجتماعی و جریان های خبری ویروسی.
چاپ اول کتاب «شهروندان در برابر روزنامه نگاران ؛ دروازه بانان اخبار در عصر رسانه های اجتماعی را می توان از دفتر تحقیقات و برنامه ریزی رسانه ها واقع در خیابان شهید بهشتی 11 پاکستان دریافت کرد.
۵۷۵۷