طبق گزارش ها خبرگزاری مهرکتاب ذوالفقار ناصری صدر رویکردهای مناسب به مسئله شیطان توسط گروه الهیات انستیتو فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
مسئله شر یکی از سالات فلسفه دین مدرن است و رویکردهای مختلفی برای آن وجود دارد. امروزه فلاسفه دین این پرسش را در قالب دو مسئله منطقی و متقارن فرموله كرده و انواع مختلفی از شر ها را در جهان برشمرده اند. برایان دیویس یک متکلم مدرن و مبتنی بر یک رویکرد است تومیستوی هم از فرمول بندی مسئله شر در الهیات مدرن و هم از برخی نظریه ها و دفاع ها در پاسخ به مسئله شر انتقاد می کند و راه حل اساسی مسئله شر را در اصلاح رویکرد کلامی فلاسفه دین می داند.
این کتاب با نگاهی تحلیلی و انتقادی به نظرات برایان دیویس ، رویکردهای رقیب برای مسئله شر را شناسایی کرده و پاسخ اندیشمندان مسلمان به این س explainsال را توضیح می دهد.
نویسنده این مقاله سعی کرد با طرح مبحث “الگوهای کلامی” دلایل مخالفت با رویکرد سنتی را توضیح دهد. آکویناس و برایان دیویس رویکردهای کلامی جدید و معاصر را در مسئله شر کشف می کند و تأثیر هر یک از این دو نظام معرفتی را در تبیین شر در جهان نشان می دهد.
رویکردهای رقابتی به شر ، پس از تبیین بحث خدا و شر در اندیشه برایان دیویس ، در تلاش است تا درک خاص دیویس از برخی مفاهیم کلامی ، مانند الهیات منفی ، انکار اخلاق خدا ، تفاوت خدا و انسان ، و دیدگاه مستقل. به دلیل و … و همچنین راه حلی که وی در حل مسئله شر انتخاب کرده است تئودیسی «عدم وجود شیطان “، مورد انتقاد و تحقیق قرار گیرد ؛ همچنین ، در فصل آخر ، تحت عنوان راه حل پیشنهادی مسئله شر ، با طرح مفهوم” عدالت وجودی “و توسعه دیدگاه استاد مطهری در مورد نظریه عدالت الهی ، تلاش می شود تا تصمیم اندیشمندان مسلمان را برای مسئله شر توضیح دهد.
این کتاب به شش فصل تقسیم شده است ، با عناوین “مفاد و مفاهیم عمومی ، رویکردهای رقابتی” ، “نقد رقبا از رقبا” توسط برایان دیویس ، برایان دیویس و رویکرد اساسی به شر ، بررسی انتقادی رویکرد دیویس به شیطان و “عدالت وجودی و مسئله شر”. 400 نسخه از طرف م Instituteسسه علوم و فرهنگ اسلامی اهدا شده است.