مواد لازم :
گوشت كبك 4 عدد
آب ليموترش 1 فنجان
زعفران 1 قاشق مرباخوري
روغن زيتون 1 فنجان
كره 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
موهاي ريز کبک را روي آتش ميسوزانيم ، بعد آنرا بدقت تميز مي کنيم و مي شوئيم و خشک مي کنيم ، بعد زعفران را در کمي آب جوش حل مي کنيم . و کمي از زعفران را با روغن زيتون و نمک و فلفل مخلوط مي نمائيم و کبکها را يک شب در اين مايه ميخوابانيم بعد درسته سيخ مي کشيم و در فر و يا روي آتش کباب مي کنيم ( حرارت فر 450 درجه بايد باشد )
سيخها را در سيني فر مي چينيم و سيني را روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم و يکساعت تا يکساعت و نيم مي گذاريم در فر بماند ، در اين فاصله کره را آب مي کنيم و با کمي زعفران و آب ليمو مخلوط مي نمائيم و گاهي از اين سس روي کبکها مي دهيم و سيخها را پشت ورو مي کنيم تا کبکها کاملا برشته و طلائي شو
د و در صورتيکه روي آتش را کباب کنيم بايد آتش يکنواخت و ملايم باشد و مرتب روي آنها را از سس کره و زعفران داد و سيخها را پشت ورو کرد تا مغر آنها کاملا بپزد و روي آنها برشته شود و بعد در ديس تزيين مي کنيم .