به گزارش سلام نو، «کباب شترمرغ» غذای بسیار خوشمزه و لذیذی است که حتما عاشق آن خواهید شد. طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای پخت گوشت شترمرغ
-
گوشت شترمرغ: 500 گرم
-
سیر له شده: 2 حبه
-
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
-
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
-
فلفل قرمز تازه: 1 عدد
-
پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
-
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
-
برگ های معطر: 8 عدد
-
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
-
فلفل های رنگارنگ کوچک: به مقدار لازم
-
سیخ چوبی: به مقدار لازم
مواد تشکیل دهنده سالاد
-
زیتون سبز: یک فنجان
-
پیاز قرمز: 1 عدد
-
گوجه فرنگی شکم پر: 4 عدد
-
فلفل قرمز: 1 عدد
-
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
-
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه کباب از گوشت شترمرغ
برگ بو را دو ساعت قبل از اینکه نرم شود در آب ولرم قرار دهید تا به راحتی در سیخ فرو شود. سیخ ها را از یک ساعت قبل در آب قرار دهید تا خیس شوند و روی آتش نسوزند.
یک کاسه بردارید و فلفل سیاه، نمک، تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز، سیر، روغن زیتون و آبلیمو را در آن بریزید و مخلوط کنید، گوشت را خرد کرده و داخل مواد قرار دهید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا یکدست شود. خوشمزه – لذیذ. دارند
بعد از دو ساعت گوشت را از یخچال خارج کرده و به سیخ بکشید.
پس از کباب کردن گوشت، آن را در ظرف سرو قرار دهید و با سالاد سالسا میل کنید.
برای تهیه سالاد سالسا کافیست همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید و با کباب شترمرغ سرو کنید.
منبع: نمک