مواد لازم :
گوشت بره 1 عدد
كره 150 گرم
روغن 150 گرم
ماكاروني 1 بسته
جگر بره 3 عدد
پوست نارنج 1 فنجان
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي 2.5 قاشق سوپخوري
بادام 1.5 قاشق سوپخوري
پسته 1.5 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
جگر بره را ريز خرد کرده و با پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم ، بعد رب گوجه فرنگي را در نصف ليوان آب حل ميکنيم و داخل جگر ميريزيم ، بعد از يکي دو جوش از روي آتش بر ميداريم و ماکاروني را در آب جوش و کمي نمک چند جوش ميدهيم در صافي ميريزيم تا آب آن برود
بعد ماکاروني را با جگر مخلوط ميکنيم و خلال بادام و پسته و نارنج را نيز ميريزيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم و تمام مواد را خوب مخلوط ميکنيم و بره را بدقت تميز مي کنيم و ميشوئيم داخل شکم بره را کمي نمک و فلفل ميزنيم و با مواد آماده شده پر مي کنيم و زير شکم بره را ميدوزيم
بعد روغن را در ظرف متناسبي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ ميکنيم تا طلائي شود سپس 2 تا 3 ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را مي بنديم تا بره آهسته بجوشد و بپزد بطوريکه زياد له نشود و بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد ، در صورتيکه با مقدار آب فوق پخته نشد مقداري آب اضافه ميکنيم و در اواخر طبخ کمي نمک به بره ميزنيم و بره را درسته در ديس مي گذاريم .
ممکن است سس بره را ساده و يا با کمي رب گوجه فرنگي مخلوط کنيم و روي بره بدهيم و اطراف بره را با گوجه فرنگيهاي ريز يک اندازه سرخ شده و جهفري تزيين کنيم . ممکن است به مايه جگر و ماکاروني يک قاشق سوپخوري شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو بريزيم آبليمو و شکر را با جگر و ماکاروني يکي دو جوش ميدهيم .