در ماه مبارک رمضان توصیه کارشناسان تغذیه این است که از افزودن زیاد ادویههای گوناگون به غذا خودداری کنید.
به همین دلیل این روزها ادویهها فقط به میزان اندکی به غذاها اضافه میشوند و همین مورد ممکن است برای مدت کوتاهی بازار ادویهها را با کاهش تقاضا روبهرو کند
به همین دلیل این روزها ادویهها فقط به میزان اندکی به غذاها اضافه میشوند و همین مورد ممکن است برای مدت کوتاهی بازار ادویهها را با کاهش تقاضا روبهرو کند
اما باید این را نیز در نظر داشت در زمانی که آگاهی مصرفکنندگان از مضرات زیادهروی در مصرف روغن و نمک بالاتر رفته است استفاده از ادویهها (به میزان لازم) جایگزین خوبی برای این مواد شده تا طعم غذا زیاد هم به اصطلاح بیمزه نشود.
علاوه بر این، چندی پیش نیز انجمن ملی سرطان، ادویههایی همچون پونه، آویشن،رزماری، رازیانه، زردچوبه، زیره سیاه، گشنیز و بالاخره ترخون را به عنوان مواد ضدسرطان شناسایی و معرفی کرد.
بد نیست بدانیم ادویه را بخشی از یک گیاه معطر تشکیل میدهد که میتواند تنه درخت(دارچین)، میوه(فلفل سیاه) یا دانه (جوز هندی) باشد و به صورت خرد یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا استفاده شود.