طرز تهیه کالباس خانگی راحت و بدون دردسر
کالباس خانگی نوعی کالباس است که در خانه تهیه میشود. برای تهیه کالباس خانگی از گوشت، چربی، ادویهجات و مواد افزودنی دیگر استفاده میشود. کالباس خانگی معمولاً از گوشت مرغ، گوشت گوسفند یا گوشت گاو تهیه میشود.
کالباس خانگی بدون کاور، شیر خشک، تخم مرغ
مواد لازم:
* نیم سینه و نیم ران مرغ
* 3 قاشق غذاخوری آرد نشاسته ذرت
* 4 حبه سیر
* 3 قاشق روغن مایع
* یک هویج نیم پز خرد شده
* 3-4 قارچ بلانچ شده خرد شده
* به دلخواه: پسته خرد شده
* ادویهها:
* یک قاشق مربا خوری نمک
* یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
* یک قاشق چای خوری پودر جوز هندی
* یک قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
* یک قاشق چای خوری پودر پاپریکا
* یک قاشق چای خوری فلفل سیاه یا قرمز
* یک قاشق چای خوری آویشن
* یک قاشق چای خوری دارچین
طرز تهیه:
1. مرغ را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.
2. سیر، هویج، قارچ و پسته (در صورت تمایل) را به مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
3. آرد نشاسته ذرت و ادویهها را اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
4. یک لیوان نشکن را با روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
5. روی مواد را با کاغذ روغنی بپوشانید و با فویل بپیچید.
6. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و لیوان حاوی مواد را داخل آن قرار دهید.
7. قابلمه را روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار دهید و به مدت 2-3 ساعت صبر کنید تا کالباس بپزد.
8. بعد از پخت، کالباس را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
9. کالباس را به مدت 3-10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
10. بعد از خنک شدن، کالباس را با چاقو برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات:
* مقدار آب داخل قابلمه باید تا نصف لیوان باشد.
* قابلمه را روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار دهید تا کالباس به آرامی پخته شود.
* حتما از لیوان نشکن استفاده کنید تا کالباس نسوزد.
* کاغذ روغنی برای این است که فویل با کالباس تماس نداشته باشد و کالباس به فویل نچسبد.
* در قابلمه را حتما ببندید تا کالباس به خوبی پخته شود.
مزایا این روش:
* این روش بسیار ساده و آسان است و به راحتی میتوانید در خانه کالباس خانگی تهیه کنید.
* این روش نیازی به کاور، شیر خشک و تخم مرغ ندارد.
* کالباس تهیه شده با این روش بسیار خوشمزه و لذیذ است.