کالاهای وارداتی با ارز 4200 تن بالاترین تورم 3 سال گذشته را تجربه کرده اند – اخبار اقتصادی ایران – اخبار اقتصادی تسنیم


طبق گزارش ها آژانس تسنیممدیرکل صنایع غیرفلزی وزارت صمت گفت: وزارت جهاد کشاورزی یکی از مخالفان افزایش تولید کلراید خالص در کشور است.

محسن صفدری در استودیوی خبرهای ویژه شبکه دوم سیما افزود: اولاً ، عوارض واردات کلرید کولین با توجه به اینکه هنوز برای دولت ثبت نشده است که کارخانه تولید این محصول در استان گلستان می تواند یک تولید کننده واقعی باشد و نیاز به کمیت و کیفیت. کشور باشد ، 5٪ مورد تأیید قرار گرفت و در کتاب مقررات گنجانده شد ، در حالی که این شرکت اعتراض کرد و خواستار افزایش ورود این محصول به بازار شد.

وی ادامه داد: در سال 1996 ، ما برای افزایش حجم واردات محصولات کولین تولید شده در کشور با وزارت جهاد کشاورزی جهاد و گفتگو داشتیم و موضوع را در کمیته تحت ماده 1 مطرح کردیم علی رغم حمایت و حمایت ما و آن از همکاران من در کمیسیون ، یکی از مخالفان اصلی این موضوع خود وزارت جهاد کشاورزی بود.

صفدری افزود: افزایش عوارض واردات به 15 درصد به دلیل تأثیر آن بر هزینه تولید محصولات دامی مورد اعتراض قرار گرفت و پس از حدود دو سال اصرار توانستیم 5 درصد را به 15 درصد تغییر دهیم و سال گذشته آن را از 15 تا 26 درصد و ما توانستیم موافقت کمیته ماده 1 را به دست آوریم اما متأسفانه همکاران وزارت جهاد کشاورزی مخالفت خود را اعلام کردند.

محسن صفدری مدیرکل صنایع غیرفلزی وزارت صنعت با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات کالاهای قابل تولید در کشور ، گفت: ما یک نقشه فنی ایجاد کردیم در وزارت صنعت ، اما همانطور که تعرفه کلرید کولین سفارش و تأیید و در وزارت جهاد کشاورزی ثبت شد. من پیشنهاد می کنم این محصول را در نقشه فنی وزارت صنعت قرار دهم. نقش و کاربرد این کارت این است که واردات باید با تولید کنندگان هماهنگ شود و توسط انجمن تولیدکنندگان درخواست شود. و البته ، ما با ممنوعیت واردات موافق نیستیم.

بیشتر بخوانید  تعطیلی مدارس تهران فردا به علت آلودگی هوا (یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۱) – ایران چطور

مدیرعامل کارخانه کلرید کولین همچنین گفت: عزم جدی برای حمایت از تولیدات محلی در کشور ما وجود ندارد.

حسین رحمانی در یک پیوند ویدئویی زنده به برنامه گفتگوی ویژه اخبار ویژه شبکه دوم سیما افزود: تقاضای ما مبنی بر رقابت برابر با واردکنندگان محصولات شبه کلرید کولین 40٪ بود و متأسفانه با وجود مکاتبات و پیگیری های فراوان در برخی موارد ، آنها تقاضای ما را نیز کاهش داده و این رقم را به 10٪ افزایش دادند.

وی ادامه داد: عزم جدی برای حمایت از تولید داخلی در کشور ما وجود ندارد ، آنچه فقط یک شعار است در واقع عامل اصلی تعیین کننده این موضوع واردکنندگان هستند. این افراد را می توان مافیای واردات نامید و اگرچه محصولی از چنین مزیت تولید محلی برخوردار است ، اما باز هم وارد می کنند.

رحمانی ، مدیرعامل کارخانه کلرید کولین نیز گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده محصول تولید شده در کشور نسبت به کالای وارداتی گرانتر است ، زیرا ماده اولیه این محصول مشمول 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده و البته بخشی از ماده اولیه محصول. “ما ذرت را از کشاورزان و تولیدکنندگان در کشور تأمین می کنیم و قسمت دیگری را که مربوط به مایع مایع از چین است وارد می کنیم. این امر تا سال 1985 بود که ما موفق به تولید کولین مایع در کشور شدیم ، به این معنی که دانش در کشور برای تولید کولین مایع ، اما به دلیل عدم حمایت دولت از تولید کنندگان ، این بخش نیز مورد غفلت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید  کاهش نرخ سود بین بانکی+جدول

وهاب پیرانی ، مدیر کل خدمات دارویی و درمانی سازمان دامپزشکی ، در آن طرف استودیو ، ضمن تأیید واحد تولیدی آقای رحمانی ، گفت: “این واحد دارای مجوز از سازمان دامپزشکی کشور است و تأیید شده است. پخش

ولیولا فریادرز ، مدیر کل دفتر مقررات و استاندارد وزارت جهادکشاورزی ، در تماس تلفنی زنده با این برنامه دلیل مخالفت وزارت جهادکشاورزی با افزایش عوارض گمرکی برای واردات کولین را بیان کرد. کلراید: درست نیست.

وی ادامه داد: در سال 1998 با افزایش تعرفه موافقت کردیم و در سال 1999 دولت کلیه نهادهای اصلی بخش کشاورزی را به گروه 2 منتقل کرد ، به طوری که ارز آنها از 4200 تن به قیمت فعلی که احتمالاً 25000 تن بود ، افزایش یافت. “کلرید کلر نیز تحت این تغییر قرار گرفت و بنابراین عوارض واردات کلرید کلر حدود 5 برابر افزایش یافت. استدلال وزارت جهاد کشاورزی این بود که افزایش همزمان ارز از 4200 تن به 25 هزار امکان پذیر نیست. فولاد و افزایش حقوق واردات.

وی تصریح کرد: واردات کلرید کولین در سال 1998 حدود 10 هزار و 800 تن بود که در سال 1999 به 4 هزار تن رسید. حدود 60٪ کاهش

فریادرز گفت: “وقتی درصد واردات یک محصول پنج برابر شود ، قطعاً روی کالاهای مرتبط تأثیر می گذارد.”

فریادرز ، مدیرکل دفتر مقررات و استاندارد وزارت جهاد کشاورزی در گفتگوی تلفنی با این برنامه گفت: “کارخانه آقای رحمانی به عنوان تولید کننده تخصصی کلرید کولین می تواند تولید را از هزار تن به هشت هزار برساند. تن امسال. جامعه ای برای بهره برداری وجود دارد. از آنجا که امسال حدود 3000 تن ظرفیت تولید کلرید کولین خالی در کشور وجود دارد ، آقای رحمانی می تواند از این ظرفیت خالی برای تأمین نیازهای کشور استفاده کند.

بیشتر بخوانید  نماینده تاجیکستان: دوشنبه خواهان پایان جنگ در افغانستان از طریق مذاکره است

رحمانی ، مدیر عامل کارخانه کلرید کولین ، در پاسخ به آقای فریادرز گفت که هشت ماه تا پایان سال باقی مانده است و قطعاً واردکنندگان از این فرصت استفاده می کنند و فرصتی برای تولید ما نخواهند داد. ما در حال حاضر شرایط تحویل محصولات را نداریم زیرا واردکنندگان ، هنگام واردات محصول کلرید کلراید ، مرغداران را مجبور می کنند که این محصول را به همراه سایر مراکز دامی خریداری کنند.

محسن زنگنه ، عضو کمیته برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس نیز در گفتگوی تلفنی زنده با این برنامه گفت که طبق این قانون ، واردات کالاهایی که می تواند در کشور تولید شود ، افزود: “این ممنوعیت صریحاً در قانون. “

وی تصریح کرد: حدود 60 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی در سه سال گذشته برای کالاهای مختلف هزینه شده است و جالب است که این کالاها در بالاترین نرخ تورم سه سال اخیر بازار قرار گرفته اند.

وی گفت: تبدیل 4200 تن به ارز نیمایی به بند 3 تبصره 1 (ب) قانون بودجه 1400 مرتبط است که هنوز اعلام نشده و دولت هنوز لایحه را ننوشته است اما همچنین مشخص شده است که دولت مجاز است تا یک میلیارد دلار برای کالاها پرداخت کند. اقلام اساسی مانند داروها و تجهیزات پزشکی را با همان روش قبلی اختصاص دهید. بنابراین ، این واقعیت که تبدیل 4200 تن منجر به افزایش تعرفه کالاهای وارداتی شده است ، چندان درست نیست.

انتهای پیام /

دیدگاهتان را بنویسید